Scherm kalibratie Er zijn 5 producten

Toont 1 - 5 van de 5 items
 • € 259,00

  De ultieme professionele kleurkalibratie oplossing voor alle type beeldschermen. Het is speciaal ontworpen voor professionele fotografen, studio’s en DTP perfectionisten om hen te helpen foto's te bekijken, te delen en af te drukken, net zoals ze het op hun scherm hebben gezien. Met zeer uitgebreide en verfijnde tools is het zelfs mogelijk om meerdere...

 • € 199,00

  Capture NX2 is eenvoudig en intuïtief in het gebruik, zodat u zich volledig kunt concentreren op het werken met tonen en kleuren, en uw beelden kunt aanpassen op basis van het klassieke principe waarbij specifieke onderdelen worden benadrukt en verbeterd.

 • € 179,00

  De geavanceerde en snelle kleurkalibratie oplossing voor beeldschermen. Het is speciaal ontworpen voor de serieuze fotograaf om hen te helpen foto's te bekijken, te delen en af te drukken, net zoals ze het op hun scherm hebben gezien. Met deze uitgebreide en interactieve tool, ben je nu eindelijk verlost van het gedoe van het uitzoeken waarom de kleuren...

 • € 105,00

  De gemakkelijke en snelle kleurkalibratie oplossing voor beeldschermen. Het is speciaal ontworpen voor de amateurfotograaf om hen te helpen foto's te bekijken, te delen en af te drukken, net zoals ze deze op hun scherm hebben gezien.

 • € 49,50

  Met behulp van de SpyderCube kunt u snel en gemakkelijk de overbelichting, witbalans, absolute zwart, schaduw en kleurtemperatuur direct aanpassen. Maak simpelweg een referentiefoto, met de SpyderCube in beeld, onder dezelfde lichtomstandigheden als de rest van de foto's. Kalibreer deze aan de hand van bovengenoemde punten en pas dit toe op elke foto.

Toont 1 - 5 van de 5 items