Totaal (incl. btw): € 0,00

Canon EOS R7 systeemcamera Body

Click on a thumbnail to load the video

PRE-ORDER NU

Foto-Groep prijs € 1.499,00De voordelen van de Foto-Groep:
 

Plan hier uw winkel adviesgesprek

 

Levertijd: 1 werkdag (indien voorradig)

 

8 winkels in Nederland

 

3 jaar gratis sensor-cleaning op systeem- en reflexcamera's

 

Apparatuur inruil mogelijk

 

7 jaar garantie (Aankoop boven de € 1000,-)

 

Gratis verzending boven €40

Korte beschrijving :

Een ideale mix van prestaties en draagbaarheid, de EOS R7 vertegenwoordigt Canon 's overstap naar APS-C met het spiegelloze R-systeem. Met een 32,5 MP CMOS-sensor en DIGIC X-verwerking is deze slanke krachtpatser in staat tot high-speed 30 fps-opnamen voor sport en dieren in het wild en is voorzien van het beroemde Dual Pixel CMOS AF II-focussysteem om snel bewegende onderwerpen bij te houden en te volgen. En voor de maker van multimediabeelden wordt 4K-video ondersteund tot 60p, of 30p bij oversampling vanuit een 7K-gebied, evenals Full HD tot 120 fps.

32,5 MP APS-C CMOS-sensor en DIGIC X-verwerking

APS-C komt naar EOS R

De 32,5 MP APS-C CMOS-sensor, die resolutie, snelheid en prestaties bij weinig licht in evenwicht houdt, is een veelzijdige chip die perfect is voor zowel foto- als videotoepassingen. Als een van de eerste APS-C-sensoren in het EOS R-systeem, komt het ontwerp met hoge resolutie van de R7 zowel fotografen als 4K-video ten goede door een 7K-gebied te bieden voor oversampling-opnames, wat resulteert in verbeterde scherpte en kwaliteit.

DIGIC X-processor

De R7 is geleend van de R3 en heeft een DIGIC X-beeldprocessor om een ​​verscheidenheid aan snelle taken uit te voeren, variërend van snelle continu-opnamen tot video-opnames met hoge resolutie. Op het gebied van snelle opnamen ondersteunt de R7 continu-opnamen tot 30 fps met een stille elektronische sluiter of 15 fps met een mechanische sluiter, met AF- en AE-waarden vóór elk frame. De processor helpt ook bij het realiseren van een breed gevoeligheidsbereik van ISO 100-32000, dat uitbreidbaar is tot ISO 51200 voor het werken in moeilijke lichtomstandigheden.

UHD 4K-video-opname

Naast foto's biedt de sensor van de R7 ook high-res UHD 4K 60p interne video die de volledige breedte van de sensor gebruikt en de mogelijkheid om te werken met 10-bits sampling met Canon Log 3. Een 7K-opnamegebied kan ook worden gebruikt voor oversampled 4K-opnamen bij 30p voor verbeterde scherpte, minder moiré en minder ruis. En voor slow motion-weergave wordt 120p-opname ondersteund tot Full HD-resolutie.

HDR-PQ-opname is ook mogelijk voor in-camera HDR-productie en externe opname, via de micro-HDMI-poort, die een schone 4K-uitvoer ondersteunt tot 60 fps. Ook zijn onbeperkte opnametijden mogelijk, en de R7 heeft zowel microfoon- als hoofdtelefoonpoorten, evenals een multifunctionele schoen voor brede compatibiliteit van accessoires.

Autofocus en beeldstabilisatie

Dual Pixel CMOS AF II

Het geavanceerde Dual Pixel CMOS AF II-systeem, overgenomen van de EOS R3, beschikt over 651 automatische AF-punten die het hele sensorgebied bestrijken, voor snellere, responsievere en nauwkeurigere scherpstelprestaties. Dit scherpstelsysteem met fasedetectie heeft ook verbeterde detectie en tracking van onderwerpen, met de mogelijkheid om mensen, dieren en voertuigen intelligent te herkennen, en het volgen zal automatisch op deze onderwerpen vergrendelen en scherpe focus behouden tijdens burst-opnames. De lage luminantielimiet van Dual Pixel AF II stelt scherp tot een indrukwekkende -5 LW voor nauwkeurig scherpstellen, zelfs in nachtelijke omstandigheden.

Beeldstabilisator met sensorverschuiving

Een In-Body Image Stabilizer (IBIS) corrigeert tot 7 stops van ongewenste camerabewegingen bij het fotograferen uit de hand, helpt bij het fotograferen uit de hand bij weinig licht en vermindert trillingen bij het opnemen van video's. Dit 5-assige systeem kan ook worden gebruikt in combinatie met lenzen met optische beeldstabilisatie om tot 8 stops cameratrilling te compenseren, afhankelijk van de specifieke lens die wordt gebruikt.

Body-ontwerp

2,36 m-dot EVF en variangle touchscreen LCD

Een heldere, heldere 2,36 m-dot OLED elektronische zoeker wordt gebruikt voor weergave op ooghoogte met hoge resolutie. Deze zoeker met een vergroting van 1,15x profiteert van de snelle verwerking voor vrijwel geen vertraging en een snelle verversingssnelheid van 120 fps kan worden gebruikt voor levendige, realistische bewegingsweergave.

Naast de EVF is er ook een 3,0" variangle LCD-scherm beschikbaar, wat voordelen biedt bij het werken in hoge, lage en naar voren gerichte hoeken. De flexibele positie wordt aangevuld met een touchscreen-interface en de duidelijke resolutie van 1,62 m-dot zorgt voor levendige weergave en livebeeldbewaking.

Betrouwbare en intuïtieve constructie

  • Verwijzend naar de professionele EOS R3, is de R7 gemodelleerd naar zijn robuuste fysieke ontwerp en heeft hij een stof- en vochtdichte carrosserieconstructie die geschikt is om in slechte omstandigheden te werken.
  • Opnieuw ontworpen bedieningselementen aan de achterkant omvatten een gecombineerde AF-puntselector en achterste bedieningswiel, waarmee twee van de meest gebruikte bedieningselementen op één intuïtief bereikbare plek zijn geplaatst.
  • Dubbele SD-geheugenkaartsleuven bieden flexibiliteit bij het opslaan van bestanden en beide zijn geschikt voor UHS-II-kaartsnelheden om vloeiende 4K-video-opnames en snelle continu-opnamen te ondersteunen.

Flexibele connectiviteit

Er zijn bedrade en draadloze verbindingsopties beschikbaar, waardoor meerdere methoden voor het overbrengen van foto's en video's en voor het op afstand bedienen van de camera mogelijk zijn. Fysiek heeft de camera een USB Type-C 3.2 Gen 2-poort en een micro-HDMI-poort, samen met 3,5 mm koptelefoon- en microfoonpoorten om video-opnames te bevorderen. Op het gebied van draadloos is 2,4 GHz wifi en Bluetooth beschikbaar voor overdracht en camerabediening op afstand.

Multifunctionele schoen van de volgende generatie

Een update van een conventionele flitsschoen, de multifunctionele schoen voegt een rij pinnen toe aan de voorkant van het ontwerp om meer accessoirefunctionaliteit mogelijk te maken en om stroom te leveren aan geselecteerde accessoiretypes die traditioneel afhankelijk zijn van afzonderlijke batterijen. Deze bijgewerkte schoen is compatibel met geselecteerde accessoires, waaronder de ST-E10 Speedlite-zender, DM-E1D-stereomicrofoon en AD-P1 Smartphone Link-adapter, evenals de AD-E1 multifunctionele schoenadapter voor compatibiliteit met oudere schoen- gemonteerde accessoires.

RF-S 18-150 mm f/3.5-6.3 IS STM-lens

Deze 18-150 mm zoomlens is ontworpen als een allround lens voor spiegelloze camera's uit de APS-C R-serie en biedt een equivalent brandpuntsafstandbereik van 28,8-240 mm, voor groothoek- tot telelenzen. De alles-in-één zoomlens maakt gebruik van UD-elementen en twee asferische elementen om aberratievrije beelden te creëren. Een Super Spectra Coating helpt verder door ghosting en flare te minimaliseren.

Gebruikers kunnen gebruik maken van een aanpasbare Control Ring voor handmatige scherpstelling of een programmeerbare instelling. Autofocus is soepel en stil, ideaal voor foto's en video, dankzij een STM-stappen-AF-motor van het type spindel. Bovendien heeft de lens een optische beeldstabilisator die tot 4,5 stops cameratrilling compenseert, of tot 6,5 stops met Coordinated IS.
 Reviews
Er is nog geen review van dit product
 Reviews

Be the first to write your review !