Totaal (incl. btw): € 0,00

Nikon Z30 systeemcamera + Nikkor DX 18-140mm f3.5-6.3 VR

Click on a thumbnail to load the video

Bestelbaar (niet op voorraad)

Foto-Groep prijs

€ 1.259,00

Korting

-/- € 150,00

Actie prijs

€ 1.109,00De voordelen van de Foto-Groep:
 

Levertijd: 1 werkdag (indien voorradig)

 

10 winkels in Nederland

 

Apparatuur inruil mogelijk

 

7 jaar garantie (Aankoop boven de € 1000,-)

 

Gratis verzending boven € 100,-

Korte beschrijving :

Z30: Klaar voor maker

Compact, verbonden en ontworpen voor videomakers, de Nikon Z30 is een speciaal gebouwde spiegel loze camera die is geoptimaliseerd voor vloggers en livestreams. Door Nikon's opmerkelijke beeldkwaliteit, 4K-video-opname en een grote 20,9 MP DX-formaat sensor te combineren met een gespecialiseerde functie set en ontwerp, is de Z30 ontworpen om uw inhoud naar een hoger niveau te tillen en mee te gaan met uw dagelijkse avonturen.

4K-video-opname en sensorontwerp

Video en streaming

Het hart van de camera is een DX-formaat 20,9 MP CMOS-sensor, die niet alleen de videoproductie ten goede komt, maar de Z30 ook tot een zeer capabele fotocamera maakt.

 • UHD 4K-opnamen tot 30p worden ondersteund voor scherpe video's met een hoge resolutie. Full HD 120p-opname is ook beschikbaar voor slow motion-weergave.
 • Continu opnemen tot 2 uur en 15 minuten is mogelijk voor het documenteren van gebeurtenissen of elke andere situatie die langere ononderbroken opnames vereist.
 • Live streamen is mogelijk tot Full HD 60p of 4K 30p, en de Z30 is compatibel met een verscheidenheid aan web conferentie-apps, wat betekent dat hij ook gemakkelijk kan functioneren als een hoogwaardige webcam.
 • Voor langere opnames, streaming en andere gevallen waarbij je constant stroom nodig hebt, kan de Z30 worden gevoed via de USB Type-C-poort.

Fotomogelijkheden

 • De veelzijdige resolutie van 20,9 MP past ook bij de behoeften van foto's, en betekent dat de Z30 een perfect hulpmiddel is voor het maken van foto's tijdens producties of voor het fotograferen van miniaturen en promotionele afbeeldingen met een hogere resolutie.
 • De grote DX-formaat sensor profiteert van het werken bij weinig licht door beelden te produceren met weinig ruis, hoge helderheid en een bruikbaar gevoeligheidsbereik van ISO 100-51200, of tot ISO 25600 bij het opnemen van video.
 • Voor het fotograferen van snel bewegende actie is een continue opnamesnelheid van maximaal 11 fps beschikbaar.
 • Het samenvoegen van foto's en video, in-camera time-lapse productie is mogelijk.
 • Ingebouwde voorinstellingen en filters kunnen ook worden gebruikt om uw foto's en video's rechtstreeks vanaf de camera te verfijnen.

Benodigdheden voor vloggen

De Z30 is speciaal gebouwd voor vloggen en het maken van inhoud en bevat een reeks fysieke details en operationele functies die perfect zijn voor videomakers:

 • Het compacte ontwerp van de behuizing bevat een 3,0" 1,04 m-dot LCD-scherm met vrije hoek. Dit positioneerbare scherm kan naar voren gericht zijn voor nauwkeurige selfie-composities en kan naar binnen sluiten om het scherm te beschermen tegen krassen en vingerafdrukken wanneer het niet in gebruik is.
 • Selfie-achtige bedieningselementen maken het mogelijk om de focuspositie en belichting te wijzigen, evenals de zelfontspanner in te stellen via het touchscreen wanneer het scherm naar voren gericht is.
 • Rode tally-lamp aan de voorkant geeft duidelijk aan wanneer de camera aan het opnemen is.
 • Er wordt speciale aandacht besteed aan audio-opname met de toevoeging van een stereomicrofoon van topkwaliteit en de toevoeging van een externe microfoonpoort van 3,5 mm voor het werken met een optionele microfoon. Er is ook een optionele speciale windkap om windgeruis te verminderen en de kwaliteit te verbeteren bij gebruik van de ingebouwde microfoon.
 • Houd uw handheld-video's stabiel met behulp van de digitale e-VR-beeldstabilisatie, die ongewenste schommelingen en trillingen tijdens het opnemen helpt verminderen.

Snelle, betrouwbare autofocus

Hybride autofocussysteem maakt gebruik van zowel fasedetectie- als contrastdetectiemethoden om snel en nauwkeurig scherp te stellen voor zowel foto's als videotoepassingen.

 • Oogdetectie AF maakt gebruik van gezichtsherkenning om de focus op de ogen van het onderwerp te vergrendelen.
 • Face- en eye-tracking kan mensen, honden en katten herkennen en kan zich op deze onderwerpen concentreren en de focus volgen terwijl ze door de scène bewegen.
 • Het AF-systeem is ideaal voor close-ups van producten en verschuift snel en natuurlijk de focus als u iets tegen de camera houdt en verschuift vervolgens de focus naar het onderwerp wanneer het product wordt verwijderd.

Connectiviteit en bediening

 • Wi-Fi- en Bluetooth-compatibiliteit werken met de Snapbridge-app voor mobiele apparaten, waardoor camerabediening op afstand en draadloze overdracht van foto's en video's naar uw smartphone of tablet mogelijk is.
 • Intuïtief ontwerp bevat een '?' knop om een ​​duidelijke uitleg te geven van alle camera-instellingen, er is een speciale Auto-modus voor momenten waarop je liever hebt dat de camera de opname-instellingen optimaliseert, en er is een aanpasbaar 'i'-menu voor snelle toegang tot je essentiële instellingen.