Totaal (incl. btw): € 0,00

Sony A6700 + 16-50mm + 55-210mm

Bestelbaar (niet op voorraad)

Foto-Groep prijs € 2.059,00De voordelen van de Foto-Groep:
 

Levertijd: 1 werkdag (indien voorradig)

 

10 winkels in Nederland

 

Apparatuur inruil mogelijk

 

7 jaar garantie (Aankoop boven de € 1000,-)

 

Gratis verzending boven € 100,-

Korte beschrijving :

De multitool voor het multi-koppelteken

Een compacte synthese van Sony 's Cinema Line-innovaties, de weergavekwaliteit van stilstaande beelden uit de α-serie en verbeteringen in op AI gebaseerde herkenningstechnologie, de a6700 spiegelloze camera geeft krachtige en veelzijdige beeldmogelijkheden in handen van ambitieuze makers van inhoud. 
26,0 MP Exmor R CMOS-sensor en BIONZ XR-processor
Het geavanceerde beeldverwerkingssysteem van de Sony a6700 wordt aangedreven door de 26 MP APS-C Exmor R CMOS-sensor en BIONZ XR-processor, een combinatie geïntroduceerd in de FX30 Digital Cinema Camera die 10-bit UHD 4K-beelden kan weergeven met maximaal 120 fps of een topsnelheid. continu-opnamesnelheid van 11 fps met AF en AE en tot 59 gecomprimeerde onbewerkte foto's in bursts. De introductie van de structuur met achtergrondverlichting in de sensor van de camera geeft deze een hogere resolutie zonder dat dit ten koste gaat van de gevoeligheid. Met een ISO-bereik van 100-32.000 dat uitbreidbaar is tot ISO50-102.400 bij het maken van foto's, presteert de camera bij weinig licht met minimale ruis en een dynamisch bereik van meer dan 14 stops.
Filmische video in UHD 4K
Samen met zijn krachtige sensor en processor brengt de Sony a6700 een krachtig pakket professionele videofuncties uit de Cinema Line-serie naar makers van alledaagse inhoud en aspirant-filmmakers.
 • Volledige pixeluitlezing van de 6K-sensor creëert UHD 4K-video van hoge kwaliteit, met ongeveer 2,4x de gegevens die nodig zijn voor 4K-video, waardoor moiré en aliasing worden geminimaliseerd.
 • UHD 4K-opnamen zijn mogelijk met framesnelheden tot 120p en Full HD-opnamen tot 240p, met volledige 1:1 pixeluitlezing zonder binning.
 • Neem op in 10-bits 4:2:2 met behulp van de geavanceerde XAVC HS- en XAVC SI-formaten voor consistente prestaties en kwaliteit bij bitsnelheden tot 600 Mb/s.
 • Neem meer dan twee uur op in 4K 30p, of meer dan 40 minuten in 4K 60p op een kaart van 128 GB.
 • Met de Slow & Quick (S&Q)-modus kunnen fotografen 4K-video opnemen met gespecificeerde stappen tussen 1-120 fps en Full HD tussen 1-240 fps, afhankelijk van het formaat. Met deze instellingen kunt u de actie vertragen en een langzaam bewegende scène versnellen.
 • S-Cinetone kan worden gebruikt voor het leveren van duidelijke kleuren en een gezond ogende weergave van huidtinten, gebaseerd op de technologie van professionele Cinema Line-camera's, zoals de VENICE. Dit kleurprofiel biedt natuurlijke middentonen, zachte kleuren en vooral goed gecontroleerde highlights.
 • De S-Log3 en S-Gamut3.Cine Gamma Curves zorgen voor een dynamisch bereik van meer dan 14 stops en voor meer postproductieflexibiliteit, inclusief bijpassende video van andere Sony Cinema Line-camera's.
 • Er kunnen creatieve looks in de opgenomen beelden worden ingebouwd om tijdens de opname een specifieke sfeer te creëren en de noodzaak voor bewerking te minimaliseren.
 • Door de gebruiker gemaakte LUT's en voorinstellingen kunnen worden ingesteld voor het nauwkeurig monitoren van beelden of het bekijken van een specifiek uiterlijk tijdens het fotograferen en kunnen worden toegepast op de monitor van de camera, EVF of HDMI-uitgang.
 • De camera ondersteunt directe time-lapse-instellingen met framerate, opname, licht en intervalaanpassing.
AI-aangedreven autofocus en beeldstabilisatie
De AI Processing Unit van de Sony a6700 voegt een groot aantal verbeterde mogelijkheden toe aan de autofocus- en beeldstabilisatiesystemen van de camera, waardoor een soepele bediening en helderheid wordt gegarandeerd, ongeacht de opnameomstandigheden. De 759 fasedetectiepunten van de camera in fotomodus en 495 punten in videomodus, die 93% van het beeldgebied bestrijken, zijn verbeterd met AI-aangedreven onderwerpherkenningsprestaties en realtime tracking. Andere autofocusfuncties zijn onder meer focusbracketing in maximaal 299 beelden met opeenvolgend verschoven scherpstelpunten, scherpstelnauwkeurigheid bij weinig licht tot EV -3,0, focusbreathingcompensatie, autofocushulp, focus mapping en focus peaking tijdens autofocus.

Vlogvriendelijke AI-verbeterde framing
Bovendien herkent en volgt de AI Processing Unit onderwerpen tijdens het opnemen van video, waarbij het onderwerp naadloos automatisch wordt bijgesneden om het onderwerp op een prominente positie in het beeld te houden en het anders lastige camerawerk gemakkelijker te maken. Deze tracking kan op maat binnen het frame worden geplaatst en worden aangepast op snelheid en gevoeligheid, allemaal met een aanraking van een vinger.
Beeldstabilisatie
Het 5-assige optische beeldstabilisatiesysteem op pixelniveau van de camera, dat vijf verschillende soorten cameratrilling compenseert die optreden tijdens het maken van foto's en video's uit de hand, is algoritmisch geoptimaliseerd voor nauwkeurige detectie en controle tot op één enkele pixel. De AI Processing Unit verbetert ook de communicatie tussen de body en de lens, waardoor een stabielere kadrering vóór de opname ontstaat. Hierdoor kunnen gebruikers met vertrouwen elke lens, zelfs aangepaste lenzen, gebruiken voor kritische beeldvorming zonder dat er onscherpte ontstaat door cameratrillingen.
Geavanceerde weergave
Voor fotografen biedt de a6700 een breed scala aan kleurweergaven en compressies voor optimale beeldkwaliteit en opslagbeheer, aangevoerd door de introductie van het High Efficiency Image File (HEIF)-formaat, hier beschikbaar in 4:2:0 en 4: 2:2 opties. Gebruikers hebben ook de keuze tussen gecomprimeerde en verliesloze gecomprimeerde opties bij raw-opnamen. De AI Processing Unit helpt ook om betere belichtingsresultaten te bereiken in de Auto-modus, waardoor de betrouwbaarheid met 20% toeneemt ten opzichte van de a6600 volgens tests van de fabrikant, met toepasselijke algoritmische aanpassingen voor huidskleur, situaties met tegenlicht en witbalans. Dezelfde Creative Looks-voorinstellingen die beschikbaar zijn in video zijn ook beschikbaar bij het maken van foto's, waardoor bovendien door de gebruiker gedefinieerde configuraties met acht aanpasbare parameters mogelijk zijn.
Lichaamsontwerp en connectiviteit
 • De introductie van een commandoschijf aan de voorzijde zorgt voor extra controle en snelheid op het puntje van uw wijsvinger en zorgt ervoor dat u niet alleen maar duimen hoeft te draaien op het moment van maximale actie.
 • Gebruik de USB-uitgangsfunctie van de camera met UVC/UAC-besturing via een computer voor het streamen van applicaties en uitzendingen met 4K-video bij 15 of 30 fps of full HD bij 30 of 60 fps.
 • Ingebouwde 802.11a/b/g/n/ac Wi-Fi maakt communicatie op de 2,4 GHz- en 5 GHz-banden mogelijk om beelden direct te delen met mobiele apparaten en deze direct online te delen op sociale netwerken, via e-mail en op cloudopslagsites.
 • De camera kan verbinding maken met het centrale cloudplatform van Creators' Cloud met behulp van de Creators-app voor het delen en opslaan van media, bewerken in de cloud en samenwerkingstools. De telefoon kan ook worden gebruikt als afstandsbediening voor de camera en om het batterijvermogen en opslagniveau te controleren.
 • Geïntegreerde 3,5 mm hoofdtelefoon- en microfoonpoorten bieden meer controle over het geluid tijdens video-opnamen. De Multi-Interface Shoe functioneert tevens als digitale audio-interface.
 • De XGA Tru-Finder elektronische OLED-zoeker met 2,36 miljoen pixels biedt een helder, 1,07x vergrotingsmiddel met hoge resolutie voor monitoring op ooghoogte en sport en een speciale 120 fps-modus voor vloeiender zicht bij het volgen van bewegende onderwerpen.
 • Het aan de zijkant openende, variangle 3,0-inch LCD-touchscreen met 1,03 m dots werkt vanuit hoge, lage en naar voren gerichte hoeken.
 • Accepteert de oplaadbare lithium-ionbatterij met hoge capaciteit van de Z-batterij, die ongeveer 570 foto's/120 minuten video-opname per oplaadbeurt levert bij gebruik van het LCD-scherm.
 • Naast de batterij kan de a6700 ook worden gevoed via een USB-aansluiting op een computer of mobiele batterij. Deze aansluiting kan ook gebruikt worden om de accu op te laden.
 • De robuuste behuizing van magnesiumlegering heeft een duurzaam profiel en is voorzien van stof- en vochtafdichtingen om te beschermen tegen zware omstandigheden.
 • Een nieuw gripontwerp verbetert de hantering en stabiliteit voor lange opnamesessies en vergemakkelijkt de toegang tot de belangrijkste bedieningsknoppen en draaiknoppen.