Totaal (incl. btw): € 0,00

Fujifilm X-T50 + XC15-45 Charcoal Zilver

Bestelbaar (niet op voorraad)

Foto-Groep prijs € 1.599,00De voordelen van de Foto-Groep:
 

Levertijd: 1 werkdag (indien voorradig)

 

10 winkels in Nederland

 

Apparatuur inruil mogelijk

 

7 jaar garantie (Aankoop boven de € 1000,-)

 

Gratis verzending boven € 100,-

Korte beschrijving :

De Fujifilm X-T50 + XC15-45 Charcoal Silver is een compacte en veelzijdige camera met 4K-video en een 26,1 megapixel sensor voor professionele fotografie. Met zijn slanke ontwerp en geavanceerde functies is dit de perfecte camera voor zowel beginners als ervaren fotografen.

Maak uw bestelling compleet

Fujifilm  NP-W126S Accu

€ 59,95

Lexar Professional Gold...

€ 119,99

De Fujifilm X-T50 + XC15-45 Charcoal Silver is een geavanceerde systeemcamera die perfect is voor zowel beginners als ervaren fotografen. Met zijn stijlvolle en compacte ontwerp is deze camera gemakkelijk mee te nemen, waardoor je nooit een fotomoment hoeft te missen. De X-T50 + XC15-45 Charcoal Silver is uitgerust met een 26,1 megapixel APS-C X-Trans CMOS 4-sensor, waardoor je verbluffend gedetailleerde foto's kunt maken met een uitstekende beeldkwaliteit. De camera heeft ook een snelle en nauwkeurige autofocus, waardoor je zelfs de snelste actiemomenten kunt vastleggen. Met de meegeleverde XC15-45mm lens kun je een breed scala aan onderwerpen fotograferen, van landschappen tot portretten. De lens heeft een veelzijdig zoombereik, waardoor je gemakkelijk kunt inzoomen op je onderwerp of juist een groter beeld kunt vastleggen. Daarnaast heeft de lens een optische beeldstabilisatie, waardoor je scherpe en stabiele beelden kunt maken, zelfs bij weinig licht.

De X-T50 + XC15-45 Charcoal Silver biedt ook een scala aan creatieve functies en instellingen, waardoor je je fotografie naar een hoger niveau kunt tillen. Met de verschillende film simulaties kun je de look en feel van klassieke filmsoorten repliceren, terwijl de geavanceerde filters je foto's een unieke uitstraling kunnen geven. Daarnaast kun je met de 4K-video-opnamefunctie prachtige films maken met een hoge resolutie. De camera is ook voorzien van een kantelbaar touchscreen, waardoor je gemakkelijk kunt scherpstellen en foto's kunt maken vanuit verschillende hoeken. Daarnaast heeft de X-T50 + XC15-45 Charcoal Silver een ingebouwde Wi-Fi- en Bluetooth-functie, waardoor je draadloos je foto's kunt delen en de camera op afstand kunt bedienen met je smartphone.

ortom, de Fujifilm X-T50 + XC15-45 Charcoal Silver is een veelzijdige en krachtige systeemcamera die perfect is voor zowel beginners als gevorderde fotografen. Met zijn uitstekende beeldkwaliteit, snelle autofocus en talloze creatieve functies, kun je met deze camera prachtige foto's en video's maken en je fotografie naar een hoger niveau tillen.