Fotoboeken

Foto-Groep is trots dat wij de importeur van HD Foto-Book zijn. De allerhoogste kwaliteit fotoboeken voor een goede prijs.

HD FotoBook

Digitale foto's kunnen in enkele seconden worden gedeeld, maar niets is zo geweldig als een geprinte foto. Maak daarom zelf eens een fotoboek van de hoogste kwaliteit met HD FotoBook. Een gepersonaliseerd fotoboek, professioneel geprint en gebonden, brengt foto's tot leven en is uitermate geschikt voor het vastleggen van herinneringen, waardoor het een ideaal cadeau is voor vrienden en familie.

Met de HD FotoBook-software kun je in enkele minuten een fotoboek ontwerpen. Download de software vanaf onze website naar je pc of Mac, selecteer je foto's en tekst en je fotoboek is klaar om te worden geprint.

Bestel hier je HD FotoBook

De prijzen van een 24 pagina HD FotoBook vind je hieronder. Heb je meer pagina's nodig? Dat kan. Selecteer eenvoudig het gewenste aantal pagina's in de bestelmodule.

Vierkant13x13 cm€26,99
Vierkant 21x21 cm €37,99
Vierkant 30x30 cm €79,99
A5 21x15 cm €31,99
A4 30x21 cm €42,99
A3 30x42 cm €99,99

STAP 1

Selecteer je foto's

Kies je favoriete afbeeldingen die je wilt laten zien in je hoogwaardige fotoboek. Ideaal als persoonlijk cadeau of gewoon om warme herinneringen met familie en vrienden te delen.

STAP 2

Download de HD-FotoBook software

Met de HD-FotoBook-software kun je in enkele minuten een fotoboek ontwerpen. Download de software naar je pc of Mac, selecteer je foto's en tekst en je fotoboek is klaar om te worden geprint.

Uw activatiecode: FGP1512

 

STAP 3

Geniet van je herinneringen

Het gepersonaliseerde fotoboek wordt geprint met een ultramoderne Canon DreamLabo 5000-printer. Je ontvangt binnenkort een fotoboek van professionele kwaliteit met levendige en levensechte foto's en scherpe tekst.

HD-FotoPapier

Canon HD mat papier

Het matte 250 gram dikke Canon HD-papier wordt gekenmerkt door ultra heldere kleuren, een intense kleurenruimte en een zijdezachte structuur. Het HD-FotoBoek is nog beter en scherper dan de blootstelling op fotopapier. Kijk zelf uit een fotoboek dat gegarandeerd door de combinatie van micro-druktechniek, een fascinerende resolutie van 2400 dpi, speciale lange levensduur, nieuwe kleuren en speciaal gecoat papier hoogste en ongeevenaarde kwaliteiten.

Canon HD glanzend papier

Het glanzende 250 gram sterke Canon HD-papier wordt gekenmerkt door een indrukwekkend gevoel, ultraheldere kleuren en een nobele glans. Het HD-FotoBook is nog beter en scherper dan de blootstelling op fotopapier. Kijk zelf uit een fotoboek dat gegarandeerd door de combinatie van micro-druktechniek, een fascinerende resolutie van 2400 dpi, speciale lange levensduur, nieuwe kleuren en speciaal gecoat papier hoogste en ongeevenaarde kwaliteiten.

Flat spread binding

Voor HD-FotoBook wordt platte binding gebruikt,

zodat je afbeeldingen kunt verspreiden over twee pagina's

zonder dat een deel van de foto's tussen de pagina's verdwijnt.

Met dubbelzijdig fotopapier van hoge kwaliteit kun je

je boek uitbreiden van 24 tot 100 pagina's zonder dat

het ten koste gaat van de smalle rug van het boek.

Jouw herinneringen in HD

Bekijk en voel de superieure kwaliteit van een HD FotoBook. Canon's High Definition printtechnologie met 7 inkten biedt zeer gedetailleerde foto's met natuurlijke huidtinten en levensechte kleurenreproductie. Levendige kleurenfoto's die van de pagina springen, terwijl vloeiende kleurovergangen zwart-witfoto's een klassieke look geven.

Een formaat dat bij je smaak past

Vierkante formaten zijn beschikbaar in 127 x 127 mm, 210 x 210 mm en 300 x 300 mm. Je kunt kiezen voor liggend of staand in A5 en A4, of liggend in A3. Zo vind je altijd het perfecte formaat voor je persoonlijke fotoboek.

Een hoogwaardige afwerking

Het speciaal ontworpen papier voor Canon-printtechnologie biedt je geprinte HD-foto's met een premium afwerking. Je kunt kiezen voor Luster-papier met een structuur die gelijk is aan traditionele prints van fotolabs, of voor Glosssy-papier met een gladde, hoogglansafwerking