Fotoboeken

Foto-Groep is trots dat wij de importeur van HD Foto-Book zijn. De allerhoogste kwaliteit fotoboeken voor een goede prijs.

HD FotoBook

Digitale foto's kunnen in enkele seconden worden gedeeld, maar niets is zo geweldig als een geprinte foto. Maak daarom zelf eens een fotoboek van de hoogste kwaliteit met HD FotoBook. Een gepersonaliseerd fotoboek, professioneel geprint en gebonden, brengt foto's tot leven en is uitermate geschikt voor het vastleggen van herinneringen, waardoor het een ideaal cadeau is voor vrienden en familie.

Met de HD FotoBook-software kun je in enkele minuten een fotoboek ontwerpen. Download de software vanaf onze website naar je pc of Mac, selecteer je foto's en tekst en je fotoboek is klaar om te worden geprint.

Bestel hier je HD FotoBook

De prijzen van een 24 pagina HD FotoBook vind je hieronder. Heb je meer pagina's nodig? Dat kan. Selecteer eenvoudig het gewenste aantal pagina's in de bestelmodule.

Vierkant13x13 cm€26,99
Vierkant 21x21 cm €37,99
Vierkant 30x30 cm €79,99
A5 21x15 cm €31,99
A4 30x21 cm €42,99
A3 30x42 cm €99,99

STAP 1

Selecteer je foto's

Kies je favoriete afbeeldingen die je wilt laten zien in je hoogwaardige fotoboek. Ideaal als persoonlijk cadeau of gewoon om warme herinneringen met familie en vrienden te delen.

STAP 2

Download de HD-FotoBook software

Met de HD-FotoBook-software kun je in enkele minuten een fotoboek ontwerpen. Download de software naar je pc of Mac, selecteer je foto's en tekst en je fotoboek is klaar om te worden geprint.

Uw activatiecode: FGP1512

 

STAP 3

Geniet van je herinneringen

Het gepersonaliseerde fotoboek wordt geprint met een ultramoderne Canon DreamLabo 5000-printer. Je ontvangt binnenkort een fotoboek van professionele kwaliteit met levendige en levensechte foto's en scherpe tekst.

HD-FotoPapier

Canon HD mat papier

Het matte 250 gram dikke Canon HD-papier wordt gekenmerkt door ultra heldere kleuren, een intense kleurenruimte en een zijdezachte structuur. Het HD-FotoBoek is nog beter en scherper dan de blootstelling op fotopapier. Kijk zelf uit een fotoboek dat gegarandeerd door de combinatie van micro-druktechniek, een fascinerende resolutie van 2400 dpi, speciale lange levensduur, nieuwe kleuren en speciaal gecoat papier hoogste en ongeevenaarde kwaliteiten.

Canon HD glanzend papier

Het glanzende 250 gram sterke Canon HD-papier wordt gekenmerkt door een indrukwekkend gevoel, ultraheldere kleuren en een nobele glans. Het HD-FotoBook is nog beter en scherper dan de blootstelling op fotopapier. Kijk zelf uit een fotoboek dat gegarandeerd door de combinatie van micro-druktechniek, een fascinerende resolutie van 2400 dpi, speciale lange levensduur, nieuwe kleuren en speciaal gecoat papier hoogste en ongeevenaarde kwaliteiten.

Flat spread binding

Voor HD-FotoBook wordt platte binding gebruikt,

zodat je afbeeldingen kunt verspreiden over twee pagina's

zonder dat een deel van de foto's tussen de pagina's verdwijnt.

Met dubbelzijdig fotopapier van hoge kwaliteit kun je

je boek uitbreiden van 24 tot 100 pagina's zonder dat

het ten koste gaat van de smalle rug van het boek.

Jouw herinneringen in HD

Bekijk en voel de superieure kwaliteit van een HD FotoBook. Canon's High Definition printtechnologie met 7 inkten biedt zeer gedetailleerde foto's met natuurlijke huidtinten en levensechte kleurenreproductie. Levendige kleurenfoto's die van de pagina springen, terwijl vloeiende kleurovergangen zwart-witfoto's een klassieke look geven.

Een formaat dat bij je smaak past

Vierkante formaten zijn beschikbaar in 127 x 127 mm, 210 x 210 mm en 300 x 300 mm. Je kunt kiezen voor liggend of staand in A5 en A4, of liggend in A3. Zo vind je altijd het perfecte formaat voor je persoonlijke fotoboek.

Een hoogwaardige afwerking

Het speciaal ontworpen papier voor Canon-printtechnologie biedt je geprinte HD-foto's met een premium afwerking. Je kunt kiezen voor Luster-papier met een structuur die gelijk is aan traditionele prints van fotolabs, of voor Glosssy-papier met een gladde, hoogglansafwerking

Omslag en Papier voor HD-FotoBook

Maak je eigen persoonlijke fotoboek met je favoriete foto's van de laatste familiefeest, de jaarlijkse vakantie of een andere zeer speciale gelegenheid. Met de hoge kwaliteit fotoboeken uit ons HD-FotoBook-fabriek zijn uw foto's altijd in de beste herinneringen. Onze fotoboeken zijn beschikbaar afhankelijk van de grootte in maximaal 6 premiummateriaal types en verschillende bindende typen om uit te kiezen. Kies uw favoriete premium materiaal en ontwerp uw fotoboek met maximaal 200 pagina's (Grote - A4 afbeeldingen).

HD-FotoPapier

Canon HD mat papier

Het matte 250 gram dikke Canon HD-papier wordt gekenmerkt door ultra heldere kleuren, een intense kleurenruimte en een zijdezachte structuur. Het HD-boek is nog beter en scherper dan de blootstelling op fotopapier. Kijk zelf uit een fotoboek dat gegarandeerd door de combinatie van micro-druktechniek, een fascinerende resolutie van 2400 dpi, speciale lange levensduur, nieuwe kleuren en speciaal gecoat papier hoogste en ongeevenaarde kwaliteiten.

Canon HD glanzend papier

Het glanzende 250 gram sterke Canon HD-papier wordt gekenmerkt door een indrukwekkend gevoel, ultraheldere kleuren en een nobele glans. Het HD-FotoBook is nog beter en scherper dan de blootstelling op fotopapier. Kijk zelf uit een fotoboek dat gegarandeerd door de combinatie van micro-druktechniek, een fascinerende resolutie van 2400 dpi, speciale lange levensduur, nieuwe kleuren en speciaal gecoat papier hoogste en ongeevenaarde kwaliteiten.

Papier kwaliteiten en oppervlakken

Afhankelijk van het type binding, evenals de oriëntatie en grootte van uw gekozen fotoboek, zijn er maximaal 6 verschillende premiummaterialen beschikbaar. Alle premium materialen worden door ons vervaardigd in het meest moderne productieproces en in vele individuele stappen naar uw individuele fotoboek.

 

Canon HD mat papier Canon HD glanzend papier Photopaper mat
Het matte 250 g dikke Canon HD-papier wordt gekenmerkt door ultra heldere kleuren, een intense kleurenruimte en een zijdezachte structuur. Het HD-boek is nog beter en scherper dan de blootstelling op fotopapier. Kijk zelf uit een fotoboek dat gegarandeerd door de combinatie van micro-druktechniek, een fascinerende resolutie van 2400 dpi, speciale lange levensduur, nieuwe kleuren en speciaal gecoat papier hoogste en ongeëvenaarde kwaliteiten. Het glanzende 250g sterke Canon HD-papier wordt gekenmerkt door een indrukwekkend gevoel, ultraheldere kleuren en een nobele glans. Het HD-boek is nog beter en scherper dan de blootstelling op fotopapier. Kijk zelf uit een fotoboek dat gegarandeerd door de combinatie van micro-druktechniek, een fascinerende resolutie van 2400 dpi, speciale lange levensduur, nieuwe kleuren en speciaal gecoat papier hoogste en ongeëvenaarde kwaliteiten. Op een mat fotopapier zijn uw foto's nu nog beter.De klassieke blootstelling aan het matte fotopapier zorgt ervoor dat je foto's zacht worden en ze tot leven brengen. Bij het verwerken van de boeken worden twee blootgestelde pagina's van 164g samen gelamineerd. De zogenaamde "layflat" bindende techniek wordt gebruikt, die door de doorlopende dubbele zijkanten zeer speciale ontwerpmogelijkheden biedt. De matte papieren versie is bijzonder geschikt voor portretfoto's, aangezien de heldere kleur nuances, zoals haarschakeringen, bijzonder effectief zijn.

Fotopapier glanzendFoto afdrukpapier matGlanzend fotopapier (met glanzende afwerking)
De klassieke blootstelling aan glanzend fotografisch papier belooft een briljantheid met een hoge kleur en een sterkere diepte-effect. Bij het verwerken van de boeken worden twee blootgestelde pagina's van 164g samen gelamineerd. De zogenaamde "layflat" bindende techniek wordt gebruikt, die door de doorlopende dubbele zijkanten zeer speciale ontwerpmogelijkheden biedt. De glanzende papiervariant wordt beschouwd als bijzonder nobel en elegant. Wij gebruiken 170g (hardcover, softcover, deluxe, boekje) of 200g (ringbindend) voor alle fotoboekvariaties van de fotoboeken. Onze fotoprintpapieren worden geproduceerd in het meest moderne 4-kleurendrukproces. Om de kleuren van het fotoboek nog steeds mooier te laten schijnen, kunt u ook de optie High Gloss finish selecteren wanneer u afbeeldingen afdrukt. De binnenkant van het fotoboek is bekleed met een zeer dunne film, die ook zeer goede bescherming biedt tegen UV- en splashwater en is tegenbestendig.

Dekking en bindingen

Onze fotoboeken zijn verkrijgbaar in een breed assortiment verschillende soorten. Van de klassieke ring bindend aan de panorama layflat die binden aan de moderne en innovatieve Canon FlatSpread binding, hebben we, afhankelijk van het formaat, iets voor iedereen in onze uitgebreide fotoboekserie. Al onze fotoboeken worden door ons vervaardigd in de meest moderne productieprocessen en worden in veel individuele stappen gemaakt aan uw individuele fotoboek. 

Omslag keuze

Hardcover Canon FlatSpreadHardcover EchtfotoHardcover Fotobuch Bilderdruck
Flat-bound binding wordt gebruikt bij het HD-boek. Bij een speciale procedure wordt een soort "gewricht" in het vel gewerkt door middel van een zeer sterke kleefband, waardoor een kromming van de zijkanten bijna wordt voorkomen. Het dubbelzijdig gedrukte papier is gebonden aan maximaal 100 pagina's, zodat de pagina's altijd vlak naast elkaar liggen en een zeer hoge stabiliteit hebben. De Layflat-binding wordt gebruikt in het echte fotoboek. De afzonderlijke bladen aan de ene zijde zijn in het midden gegraveerd en op de achterkant gevouwen en gevoerd om een ​​doorlopend boekblok te creëren. Hiermee kunt u de pagina's van het echte fotoboek volledig openen en dubbelzijdige motieven worden als een panorama weergegeven zonder onderbreking. Deze band heet ook Leporello Folding Technology, die vooral in kinderboeken wordt ontdekt. Dankzij de klassieke bindende technologie zal de fotoboek een echt boek zijn. Het boekblok wordt gelijmd in de boekomslag via een zogenaamde prefix. Dit is afzonderlijk vervaardigd, gelamineerd op een karton in het productieproces en bedekt met een UV-beschermfolie voor lange duurzaamheid.
SoftcoverFotoboek RingFotografie boekje
Dit soort binding is bekend uit zakboeken en is bijzonder populair wanneer u het fotoboek praktisch wilt transporteren (bijv. In de handtas) of in de open boekenplank. Het boekdeel wordt direct aan de boekomslag gelijmd. De boekomslag is afgedrukt op een dikker papier en bedekt met een UV-beschermfolie voor lange duurzaamheid. In deze uitvoeringsvorm is het voornaamste voordeel dat het fotoboek volledig geopend en links geopend kan worden. In de zogenaamde draad kam binding is een zilveren draad gebogen zodat het een mooie ronde spiraal vormt. De ringboek variant is ideaal voor scripts, handleidingen, rapporten, bachelor scripties, presentaties en nog veel meer. Voor het uitvoeringsboekje gebruiken we de eenvoudigste bindende techniek. In de binding worden de afzonderlijke pagina's van het fotoboek gedrukt op dubbele vellen, in het midden gevouwen, in de achterkant vastgelegd en met een einde getrimd. Het boekje is perfect voor een foto index.