Fotoboeken

Foto-Groep is trots dat wij de importeur van HD Foto-Book zijn. De allerhoogste kwaliteit fotoboeken voor een goede prijs.

De gratis fotoboek ontwerper

Bedankt voor het kiezen voor de gratis fotoboek ontwerper. Met onze gratis fotoboek ontwerper, kunt u fotoboeken, muurschilderingen, kalenders, eeuwigdurende kalender, vouwen en wenskaarten maken fotogeschenken en fotoprojecten orde. Onze software bevat, naast vele templates, frames, clipart en maskers bijna onbegrensde mogelijkheden voor vrije vormgeving uw zeer persoonlijke smaak product.

Download die gelijk is aan de software en vandaag begonnen met het ontwerp! 

Uw activatiecode: FGP1512

Onze gratis fotoboek Designer is een uitgebreide en makkelijk te gebruiken software. De fotoboek ontwerper is beschikbaar voor pc en mac.

Systeemvereisten:

  • PC: Windows XP en nieuwer
  • MAC: Mac OS X 10.3.9 en hoger
  • 1 GB vrije schijfruimte
  • Monitorresolutie: tenminste 1024 x 768


Uw activeringscode: FGP1512

De gratis fotoboek Designer

is gebruiksvriendelijke software die u nieuwe functies en nog meer opties biedt! Met de nieuwe, eenvoudig te begrijpen gebruikersinterface heeft u nog meer plezier met het ontwerpen van uw fotoboeken.

Een uitgebreid tekstgereedschap en honderden nieuwe voorgedefinieerde indelingen, ontwerpen en achtergronden ondersteunen u in uw individuele ontwerp.

Met een paar muisklikken naar je fotoboek!

Na installatie op uw pc of mac, start de fotoboek Designer en kies tussen de verschillende producten. Een breed scala aan fotoboeken zijn verkrijgbaar in vele verschillende formaten en ontwerpen.

Maskers, frames en lay-outs.

In onze gratis fotoboek ontwerpers bieden wij een brede selectie van pre-en-klare maskers, frames en lay-outs die u uw eigen fotoboek in een mum van tijd kan maken ..

Natuurlijk kunt u ook hun eigen ontwerpen te maken en op te slaan voor toekomstige projecten. Wij bieden onze software met veel nieuwe functies en design tools!