Alle Consumenten Acties

Hieronder staan alle fotomerken die op dit moment een lopende consumentenactie hebben. Staat uw merk er niet bij ? Dan is er op dit moment geen lopende actie.

Een mooie camera voor verwisselbare objectieven is één, maar welk objectief in welke situatie is twee.
Bent u aan het zoeken wat de juiste aankoop voor u is, dan hebben wij de oplossing.

De Tamron Tour komt naar je toe!

Bij onze 7 winkels van de Foto-Groep komt het demo assortiment van Tamron te staan, waarmee u vrijblijvend kunt komen testen.
Ervaar het juiste objectief op uw eigen camera body. Of het nu een Canon, Nikon of Sony model is, voor deze merken hebben we ze staan.

De Tamron specialist in de betreffende winkel kan u helpen te bepalen welk objectief voor uw fotografie het meest geschikt is.
Heeft u objectieven die u niet (meer) gebruikt? Neem die mee en informeer naar de inruilwaarde.

Heeft u interesse in macro fotografie dan is er de SP90mm die ook ideaal is voor portretfotografie.

De Tamron 18-400mm is het allround objectief. Heerlijk voor reisfotografie. De Tamron 10-24mm of 15-30mm zijn de perfecte landschap en architectuur modellen, maar ook bij straatfotografie voelen ze zich in hun element.

De 24-70/2.8mm en 70-200/2.8mm is de PRO-combinatie voor reportagefotografie onder alle omstandigheden. De keuze van de beroeps- of gevorderde fotograaf.

De natuurfotograaf met extreme tele-ambities werkt uiteraard met de Tamron 150-600mm.

Elk Tamron objectief beschikt over VC (Vibration Correction) waarbij het objectief beschikt over beeldstabilisatie. Kom dit ervaren.

Voor de klanten van een macro objectief is er de ideale extra service van een macro workshop {inschrijven via deze link}. En een aanbieding met een LED-macro-light.
Bij de Tamron 150-600mm is een schitterende statief aanbieding met Gimbal.
Die zullen we u tegelijkertijd demonstreren in de winkel.

Bij elke Tamron objectief krijgt u 5 jaar fabrieksgarantie voor een jarenlang fotografie plezier.