Alle Consumenten Acties

Hieronder staan alle fotomerken die op dit moment een lopende consumentenactie hebben. Staat uw merk er niet bij ? Dan is er op dit moment geen lopende actie.

FUJIFILM X-T3 

 

Fujifilm X-T3 is nu nog sneller

De X-T3 is Fujifilms nieuwste premium systeemcamera. De camera heeft  veel verbeteringen en nieuwe functies ten opzichte van de populaire X-T2. Door toepassing van een ultrasnelle nieuwe processor (3x sneller dan de vorige) is de camera op veel gebieden de snelste in zijn klasse. De sensor is nu back-side illuminated, waardoor deze sneller uitgelezen kan worden, en voorzien van niet minder dan 2.16 miljoen fasedetectiepixels die bijna het gehele beeld bedekken. De autofocus is hierdoor (nog) veel sneller en preciezer geworden! Nog genoeg om op te noemen maar kom langs en we vertellen je er alles over. Bekijk alvast het filmpje en geniet.

 

 

129 euro korting op de VG-XT3 Battery Grip!

De VG-XT3 Battery Grip is een geweldige accessoire voor jouw X-T3. Fotografeer eenvoudig in portretstand door de extra onspanknop en AF joystick en profiteer van meer power en een extra laadfunctie.