Digitaliseren Film-Dia-Video

Veel mensen hebben oude VHS banden, camera tapes of videobandjes vol met herinneringen aan gebeurtenissen uit het verleden. Veel van dit materiaal ligt in kasten te verstoffen en kan vaak niet meer bekeken worden door gebrek aan goede afspeel apparatuur.

Uw videomateriaal wordt op onze videoafdeling met zorg en aandacht overgezet. We proberen altijd de beste kwaliteit te leveren en controleren op inhoud en kwaliteit.

SD of HD
Het meeste video materiaal is in SD opgenomen. Alleen de cameratapes die in HD zijn opgenomen kunnen worden overgezet in HD. Wilt u uw SD opnamen toch graag op een Blu-ray schijf gezet hebben? Dat kan wel, maar de kwaliteit blijft dan SD.

Tape reparatie
Heeft u een dierbare tape die vast is komen te zitten in een recorder of camera? Deze is vaak niet meer af te spelen. Wij kunnen de tape meestal nog wel repareren. Het slechte  stuk wordt dan verwijderd en de rest van de tape wordt hersteld. Een tape reparatie voeren wij alleen uit indien de tape gedigitaliseerd moet worden. Alleen repareren doen wij niet.
De kosten van de reparatie zijn 17,50 euro

DVD naar Mpeg4
Videobanden worden altijd eerst op een DVD-schrijf gezet. Hier worden ze in het DVD-VOB formaat opgezet. Het omzetten van DVD naar Mpeg4 voor op een externe-schrijf of usb-stick kost 15,75 euro per DVD.

Aantal videobanden
VHS - 8mm - Hi8 - MiniDV
Prijs
1-5 25,00
6-10 20,00
Meer dan 10 17,50