Print en Kopie

Scripties,syllabi,boekjes,bulk printwerk, liturgieen, rapporten en verslagen. onze Canon-machines bieden tal van afwerkmogelijkheden en staan garant voor een professionele afdruk in zowel zwart-wit als full colour. Wij leveren printwerk aan studenten, verenigingen, kerken, winkeliers en overige bedrijven in Midden-Nederland. Bij de copyshop's van de Foto-Groep kunt u bestanden per email of usb aanleveren zonder extra kosten!

Service
Wij hebben geen zelfservice mogelijkheden voor het afdrukken in kleur.

Boeken kopiëren
U kunt u van onze zelf-service machines gebruik maken, om boeken te kopiëren. Het is niet mogelijk boeken te laten kopiëren.

Papier
Afdrukken kan tot max. 300 grams wit- of natuurwitpapier. Overige kleuren zijn tot 160 gram aanwezig. Zelf papier aanleveren is mogelijk, mits geschikt voor laser copy/print, en van degelijke kwaliteit. De afdrukprijzen blijven gelijk. Daarnaast kunnen wij bij eigen papier geen kwaliteit vooraf garanderen.

Boekjes maken
De copyshop’s van de Foto-Groep leveren een groot aantal boekjes / brochures voor o.a.
kerken,verenigingen, clubs en scholen in Midden-Nederland. Hierbij kunt u denken aan
een Liturgie bij doop, huwelijk en overlijden. Maar ook een maandelijkse uitgave van de
plaatselijke sportvereniging wordt netjes en snel verzorgt.Voor het maken van een boekje i.v.m. het mogelijk verschuiven van blokken, teksten en afbeeldingen, gaat onze voorkeur uit naar een PDF bestand. Is dit niet mogelijk voor u, dan levert u aan waar het in gemaakt is. Wij zullen dan met u het document eerst doorlopen voor wij beginnen met het printen of kopiëren. Alle pagina’s mogen gewoon onder elkaar in 1 document worden aangeleverd.Het is niet nodig zelf een slagschema op te zetten.Het paginaformaat dient een standaard formaat te hebben (A5, A4 of A3) Let op dat het aantal pagina’s zo geprint kan worden dat er geen lege vellen achterin komen.Bij het maken van een kopie (hardcopy origineel) dienen de pagina’s, indien mogelijk, enkelzijdig op A4 te worden aangeleverd.

      

Binden en lamineren

Wire O

Het inbinden van enkele stuks rapporten, scripties,verslagen en andere documenten verzorgen wij terwijl u wacht. Prijzen zijn inclusief 21% BTW. Voor grotere oplage maken wij graag vrijblijvend een passende offerte voor u. Naast compleet inbinden bieden wij u ook eenvoudige, voordeligere oplossingen als o.a. perforeren en nieten in combinatie met printen aan.

- Van 5 tot 10 boekjes inbinden 10% korting
- Van 11 tot 20 boekjes inbinden 20% korting

Lamineren


De plastic laag biedt niet alleen bescherming aan papierwerk, maar geeft ook een zijdeglans, waardoor de kleur een verdieping krijgt.

Foto’s lamineren
Originele foto’s kunnen wij i.v.m. risico op verbranding helaas niet lamineren. Wij kunnen hier uiteraard wel eerst een kleurenkopie van maken, en deze lamineren.

Dikte papier
Papier t/m 120 grs. is minder geschikt voor het lamineren i.v.m. kromtrekken door de warmte van het apparaat. Wij adviseren voor het meest optimale resultaat een papierdikte van tenminste 160 grs. te gebruiken.

Rillen
Voor het maken van een scherpe vouwlijn in papier van 160 grs. t/m 350 grs.

Prijs per ril: € 0,05
Afstelkosten: € 2,50 (eenmalig)

Snijden
Voor het snijden van grote stapels tot ca. 500 vel hebben wij een automatische snijder staan. Stapels welke door 2,3 of 4 gesneden moeten worden, verwerken wij i.c.m. het printen of kopiëren kosteloos voor u. Voor het snijden van stapels in kleine kaartjes,
schoonsnijden etc. berekenen wij voor u, aan de hand van de tijd, de exacte prijs.

Handmatig snijden verzorgen wij niet voor u. U kunt hiervoor eventueel wel gebruik maken van onze handsnijder.

      

Scanservice

Automatisch Scannen
Foto-Amersfoort heeft een uitgebreide scan-service. Wij kunnen documenten automatisch en handmaitg scannnen. Voor A4/A3 documenten kunt u gebruik maken van de automatische scanservice. Foto’s, Dia’s e.d. worden handmatig op hoogwaarde apparatuur gescand.

Handmatig Scannen
Een handmatige scan kan t/m 4800 dpi worden gescand. U kunt zelf het scanformaat opgeven : pdf, jpg, tiff, png Alle scans worden handmatig gecorrigeerd op kleur,helderheid en contract.

- Opslaan op eigen usbstick
- Levertijd 2 a 3 werkdagen
- Scan’s op cd branden : 5 euro

      

Papier

Voorraad papier
Wij hebben gekleurd papier op voorraad. Verschillende kwaliteiten en special papers voor het maken van een print of kopie zijn o.a. stickervellen en
overheadsheets.

Papier aanleveren
U bent welkom zelf papier aan te leveren. (max. 250 grs., en egaal van structuur).
Het papier dient wel laserprint geschikt te zijn.