Totaal (incl. btw): € 0,00

Leer beter fotograferen

Workshops
Masterclasses
Portfolioshoots
Lezingen 

Maak de mooiste foto's

Fotomomenten
Demonstraties
Foodtrucks
Modellen 

De nieuwste fotoproducten

Alle grote fotomerken
Foto-Groep winkel
Macro-workshops
Een dag vol fotoplezierBezoek de Fotofair 2024 vlak onder Eindhoven

De Fotofair is een jaarlijks evenement dat fotografie-enthousiastelingen, professionals en liefhebbers samenbrengt voor een dag vol inspiratie, kennisuitwisseling en plezier. De Fotofair biedt een breed scala aan activiteiten en attracties voor alle fotografie-niveaus. Van lezingen en workshops gegeven door gerenommeerde professionals tot demonstraties van de nieuwste technologieën en apparatuur. Bezoekers kunnen hun kennis en vaardigheden op het gebied van fotografie vergroten! Door de tips en tricks van experts te leren of zich mee te laten slepen in de spannende wereld van professionele fotografie. Hiernaast zie je een voorbeeld foto van vorig jaar.

Alle grote fotomerken zijn op de Fotofair aanwezig met hun eigen stand. Hier kun je de nieuwste producten bewonderen en uitproberen. 


 

  

 Koop je Fotofair kaart online bij de Foto-Groep en ontvang 50% kortingKoop je kaart via onze website en wij geven je 50% korting op het entree bewijs van de Fotofair. Via ons website betaal je slechts 10 euro. Hiervoor ontvang je een code. Deze code heb je nodig om bij de Fotofair dan je kaart te verzilveren.

Klik hier om je kaart te bestellen 

Bezoek de Foto-Groep fotowinkel op de Fotofair.  

 

 Voor de beste aanbiedingen

2 dagen top deals
Voor alle merken
Ontvang de actiekrant bij entree

 Voor de beste service

Voor firmware update's
Voor camera controle's
 Bezoek ons macro-event

 Voor het beste advies

Onze eigen winkel (stand E3)
Onafhankelijke advies
Verkoop / Inruil en Inkoop