Totaal (incl. btw): € 0,00

GoPro Hero 11 Black

Bestelbaar (niet op voorraad)

Foto-Groep prijs € 399,00De voordelen van de Foto-Groep:
 

Levertijd: 1 werkdag (indien voorradig)

 

10 winkels in Nederland

 

Apparatuur inruil mogelijk

 

7 jaar garantie (Aankoop boven de € 1000,-)

 

Gratis verzending boven € 100,-

Korte beschrijving :

Met verbeterde digitale functies, een 27MP-beeldsensor en Wi-Fi-mogelijkheden is de GoPro HERO11 Black de ultieme actiecamera voor het vastleggen van dynamische POV-video tot 5.3K60. De geüpgradede beeldsensor kan met gemak 27MP foto's en 5.3K60 en 2.7K240 video vastleggen.
Dynamische actiecamera voor elk terrein
Met verbeterde digitale functies, een 27MP-beeldsensor en Wi-Fi-mogelijkheden is de GoPro HERO11 Black de ultieme actiecamera voor het vastleggen van dynamische POV-video tot 5.3K60. De geüpgradede beeldsensor kan met gemak 27MP foto's en 5.3K60 en 2.7K240 video vastleggen. HyperSmooth 5.0 digitale stabilisatie zorgt ervoor dat uw beeldmateriaal van hoge kwaliteit blijft en is voorzien van horizon lock-technologie om ervoor te zorgen dat uw video's goed worden uitgelijnd.
Verbeterde digitale functies
Een nieuwe beeldsensor vergroot het gezichtsveld om in te zoomen, je foto's bij te snijden, digitale lenzen te wisselen, beeldverhoudingen aan te passen en meer, met behoud van rijke texturen en scherpte. 5.3K video legt haarscherpe details en filmische beelden vast. Neem 2,7K-video op met een framesnelheid van 240 voor weergave in 8x slow-motion.
HyperSmooth 5.0
Verbeterde HyperSmooth is voorzien van Horizon Lock voor verbeterde stabilisatie bij een beeldverhouding van 4:3. AutoBoost zorgt voor maximale stabilisatie met minimale beelduitsnede.
Nacht effecten
  • Star Trails maakt gebruik van de rotatie van de aarde om lichtsporen te creëren met de sterren aan de hemel
  • Light Painting zet bewegend licht om in penseelstreken
  • Vehicle Light Trails registreert de beweging van nachtelijke verkeerslichten
Meer verbeterde functies
  • Kies tussen het vastleggen van 8-bits of 10-bits kleuren voor vloeiendere gradaties in uw opnamen.
  • De exclusieve HyperView digitale lens van GoPro neemt de beelden met een beeldverhouding van 8:7 die zijn vastgelegd door de nieuwe beeldsensor en levert deze als een groothoekopname van 16:9 voor meeslepende POV-video.
  • Sluit je HERO11 aan wanneer deze is verbonden met je wifi-thuisnetwerk en upload je beeldmateriaal automatisch naar de cloud. Een video met hoogtepunten wordt naar je telefoon gestuurd en kan vervolgens worden bewerkt met beat-gesynchroniseerde muziek en effecten.
Waterdicht, weerbestendig, duurzaam
De camera is alleen bestand tegen diepten tot 33 '. Een waterafstotende lensdop elimineert lensflare om foto's en video's kristalhelder te maken. Een meegeleverde oplaadbare batterij van 1720 mAh biedt verbeterde prestaties bij lage temperaturen voor slecht weer.