Totaal (incl. btw): € 0,00

Panasonic LUMIX G 12-35 f/2.8

Bestelbaar (niet op voorraad)

Foto-Groep prijs € 999,00De voordelen van de Foto-Groep:
 

Levertijd: 1 werkdag (indien voorradig)

 

10 winkels in Nederland

 

Apparatuur inruil mogelijk

 

7 jaar garantie (Aankoop boven de € 1000,-)

 

Gratis verzending boven € 100,-

Korte beschrijving :

Een opnieuw ontworpen vervanger van de snelle standaardzoom, deze Panasonic Leica DG Vario-Elmarit 12-35mm f/2.8 ASPH. POWER OIS-lensbeschikt over een verscheidenheid aan optische upgrades voor zowel foto- als videotoepassingen. Deze compacte en veelzijdige lens is de meest complete standaardzoom tot nu toe en biedt een handig 24-70 mm full-frame equivalent brandpuntsafstandsbereik voor groothoek- tot portretlengteperspectieven.

Een opnieuw ontworpen vervanger van de snelle standaardzoom, deze Panasonic Leica DG Vario-Elmarit 12-35mm f/2.8 ASPH. POWER OIS-lensbeschikt over een verscheidenheid aan optische upgrades voor zowel foto- als videotoepassingen. Deze compacte en veelzijdige lens is de meest complete standaardzoom tot nu toe en biedt een handig 24-70 mm full-frame equivalent brandpuntsafstandsbereik voor groothoek- tot portretlengteperspectieven. Dankzij een helder constant diafragma van f/2.8 kunnen gebruikers beelden vastleggen bij weinig licht en met een geringe scherptediepte, terwijl een unieke Nano Crystal Coating nog minder overstraling en nevenbeelden vermindert bij het fotograferen onder sterke lichtbronnen. De lens is voorzien van een POWER Optical Image Stabilizer om cameratrilling te minimaliseren, en dit OIS-systeem is ook compatibel met Dual IS voor verbeterde stabilisatieprestaties tijdens opnamen uit de hand.

 • Een opnieuw ontworpen vervanging van de Lumix GX Vario 12-35mm f/2.8 II ASPH. POWER OIS-lens, deze zoomlens van professionele kwaliteit heeft de strenge optische normen van Leica doorstaan.
 • Deze compacte en lichtgewicht lens is standaardzoom voor Micro Four Thirds-systeemcamera's en biedt een brandpuntsafstandsbereik van 24-70 mm, equivalent aan full-frame.
 • Dankzij het heldere constante maximale diafragma van f/2.8 kunnen gebruikers beelden vastleggen bij weinig licht en met een geringe scherptediepte.
 • De bijgewerkte Nano Crystal Coating vermindert nog meer overstraling en nevenbeelden bij fotograferen onder sterke lichtbronnen.
 • Vier asferische elementen, één element met ultra-extra lage dispersie en één element met ultrahoge brekingsindex dragen allemaal bij aan het minimaliseren van chromatische en sferische aberraties om een ​​hogere mate van helderheid, scherpte en kleurnauwkeurigheid te produceren.
 • POWER Optical Image Stabilizer minimaliseert het optreden van cameratrilling voor scherpere opnamen uit de hand en ondersteunt tegelijkertijd de Dual IS-functie voor betere stabilisatieprestaties.
 • Verbeterde close-upprestaties zorgen voor een minimale scherpstelafstand van 5,9 inch bij een brandpuntsafstand van 12-17 mm. Minimale scherpstelafstand van 9,8 inch bij een brandpuntsafstand van 18-35 mm.
 • Deze lens is bijgewerkt met een reeks kenmerken die inspelen op de behoeften van videofotografen en minimaliseert focus-breathing om ongewenste bewegingen en kijkhoekvariaties te voorkomen, voor een grotere compositorische nauwkeurigheid tijdens het opnemen.
 • Microstaps diafragmaregeling voor vloeiende belichtingsveranderingen tijdens video-opnames.
 • Spat-, stof- en vorstbestendig ontwerp biedt voordelen bij werken in slechte weersomstandigheden.
 • Het afgeronde diafragma met zeven lamellen draagt ​​bij aan een vloeiende en aangename bokehkwaliteit.