Onze eigen mailserver

Met onze eigen exchange mailserver handelen we alle mail snel af. We kunnen zelfs mail van elkaar overnemen en in de mail mededelingen aan elkaar doorgeven. Alle mail van de leveranciers en webshop komen centraal binnen. Belangrijke informatie delen we snel en je kan altijd in je eigen tijd de mail verwerken. Heel handig is dat we het onderwerp van een bericht kunnen wijzigen. Je kan bijvoorbeeld aangeven dat een bericht in behandeling is, zodat je collega’s zien wie er mee bezig is. Omdat het een exchange-server is, kan je van verschillende plaatsen (pc of telefoon) de mail lezen en wijzigen. Outlook is vereist voor deze opties. 

Viop-Centrale

De Foto-Groep heeft een eigen Voip telefooncentrale. Hiermee kunnen we onbeperkt gratis naar elkaar bellen. Al uw huidige vaste-telefoonkosten komen te vervallen. Per servicepunt leveren wij 2 handsets voor de Voip centrale. Uw huidige nummer wordt automatisch omgeleid naar de voip centrale en u ontvangt een 088 nummer van de groep. Op beide nummers blijft u dan bereikbaar. 5 dagen in de week hebben we een webshopmedewerker op kantoor zitten. Hij/zij beschikt over een centrale waar alle telefoontje binnen komen. Heeft u het druk in de winkel en geen tijd om de telefoon aan te nemen? Dan kan onze medewerker de telefoon aannemen de vraag direct beantwoorden of een boodschap aannemen.

 

Overige functies: - Eenvoudig doorverbinden, Bij geen gehoor een voicemail, waarbij het bericht in uw mailbox komt.

SW-retail Kassasysteem

De Foto-Groep werkt met 1 kassasysteem. SW-Retail-software is het meest betrouwbaarste systeen in de fotohandel. Alle nieuwe artikelen worden automatisch door de leverancier in het systeem gezet. Ook alle prijs update’s gaan automatisch. Omdat we in 1 systeem werken hoeven we voor de webshop en winkels, maar 1x de prijs te wijzigen. Voor de webshop-artikelen hanteren we de marktprijs, maar elk servicepunt kan eigen prijzen in het systeem zetten voor alle overige artikelen en diensten. SW-retail bied verder :

  •         -  Kassa en facturatie
  •          - Voorraadbeheer
  •          - Klantenbeheer
  •          - Statistieken op in- en verkoopniveau
  •          - Door lever mogelijkheid naar ander servicepunt
  •          - Offerte optie en nog veel meer.

 

 

Prijskaartjes zijn snel gemaakt met een labelprinter. In SW-retail staat de data van het prijskaartje en binnen 5 seconden is het prijskaartje klaar. Stein print het labeltje en dit plak je eenvoudig op een voorbedrukt prijskaartje. U mag natuurlijk ook uw eigen systeem of kaartje gebruiken.

Cloud-Server

Met de Foto-Groep hebben we een gezamenlijke Cloud. Het grote voordeel is dat we vanaf elk servicepunt bestanden kunnen archiveren. Heeft het ene servicepunt een video of foto voorbeeld gemaakt? Direct voor iedereen beschikbaar. Heeft iemand promotiemateriaal nodig, staat allemaal in de Cloud. Zeer eenvoudig en omdat we een eigen intranet hebben, niet voor de buitenwereld toegankelijk.

MEER WETEN?

In een 100% vrijblijvend gesprek vertellen wij u graag al onze voordelen en mogelijkheden die ook het ondernemen voor u een stuk leuker kan maken. Wilt u zich ook versterken  en profiteren van alle voordelen die de Foto-Groep B.V. u kan bieden. Neem voor vrijblijvende informatie gerust contact met ons op via Kantoor@foto-Groep.nl