Totaal (incl. btw): € 0,00
  • Fototassen en toebehoeren


Fotografie-Bescherming/

Fototassen zijn onder meer rugzakken, buidels en draagtassen waarmee u gemakkelijk fotoapparatuur naar een locatie kunt dragen. Deze tassen zijn duurzamer dan traditionele rugzakken of portemonnees, met extra compartimenten en sluitingen om uw accessoires comfortabel te dragen. Het kiezen van de juiste cameratas voor uw fotoapparatuur is cruciaal om ervoor te zorgen dat uw investering in uw apparatuur wordt beschermd.

Hoe een fototas te kiezen

Na het kiezen van een stijl van fotografietas, overweeg vervolgens het materiaal en de maat. Canvas en nylon tassen zijn lichtgewicht en duurzaam, en sommige tassen bieden coatings die water afstoten of een beperkte schokbescherming bieden. Harde koffers zijn meestal gemaakt van plastic, aluminium of een combinatie van beide. Ze wegen doorgaans meer dan tassen, maar bieden meer bescherming door hun stijve constructie. Qua grootte zijn pouches het meest compact, dus ze zijn een redelijke keuze als je maar één camera hoeft mee te nemen.

Als u veel apparatuur moet vervoeren, is een tas of zelfs een koffer een betere optie. Grotere variaties van elk bieden voldoende ruimte voor lenzen, statieven en andere apparatuur die u vaak zult gebruiken. Als u op reis gaat, overweeg dan te investeren in extra bescherming voor accessoires, zoals lenshouders of zakjes voor flitsers , die u in uw grotere draagtas kunt plaatsen.

Als fotograaf weet je dat je tas je kantoor is. Kies de juiste fototas uit de selectie van de Foto-Groep om de draagbaarheid en duurzaamheid van uw lenzen, camera, flitsers en andere apparatuur te garanderen en uw comfort te verhogen terwijl u aan het werk bent.