Totaal (incl. btw): € 0,00

FUJIFILM X-S10 LANCERINGSPROMOTIE ALGEMENE VOORWAARDEN


Klanten die tussen 15 oktober 2020 en 31 december 2020 ("Promotieperiode") een nieuwe FUJIFILM-camera X-S10 en een XF 55-200mm kopen komen in aanmerking voor een Cashback-beloning.


1. Aankopen moeten worden gedaan bij een gekwalificeerde detailhandelaar zoals beschreven op de pagina 'Gekwalificeerde detailhandelaren'.

2. Alleen consumenten die tenminste 18 jaar oud zijn, in Nederland wonen en online of in de winkel een in aanmerking komend product hebben gekocht bij een in aanmerking komende detailhandelaar in Nederland, komen in aanmerking voor deelname aan deze promotie en moeten hier een claim indienen. Voor een lijst van in aanmerking komende detailhandelaren in Nederland, klik hier. Andere claims zullen worden afgewezen. Voor aankopen in andere landen kunt u terecht op de betreffende landenpagina www.fujifilm-connect.com/promotions (er kunnen andere voorwaarden van toepassing zijn). Alleen echte in aanmerking komende nieuwe FUJIFILM-camera's en -objectieven die op de pagina 'Meer informatie' staan, komen in aanmerking voor deze actie.

3. Claims voor aankopen tijdens de Promotieperiode kunnen onmiddellijk na aankoop van het in aanmerking komende product worden ingediend en moeten uiterlijk op 31 januari 2021 worden ingediend. Een geldige aankoopfactuur of aankoopbon is nodig om een claim in te dienen. Een orderbevestiging is geen geldig aankoopbewijs. Claims die buiten deze periode worden ontvangen, worden afgewezen.

4. Het claimformulier is te vinden op het tabblad promoties op de website www.FUJIFILM-connect.com ('Claim Now'). U dient eerst een account aan te maken, voor u een claim kunt indienen.

5. Kijk voor alle actie voorwaarden op:
www.fujifilm-connect.com/promotions