Totaal (incl. btw): € 0,00

Officiële pasfoto's; bij ons ook altijd een gratis leuke foto

De Nederlandse staat stelt steeds hogere eisen aan pasfoto's voor officiële documenten zoals paspoort en rijbewijs. Dus wij doen dat ook! Wij maken pasfoto's die aan alle wettelijke eisen voldoen en volgen alle officiële instructies van de overheid. Wij zijn tevens gespecialiseerd in afwijkende pasfotomaten zoals de Amerikaanse, Indiase, Zwitserse, Poolse, Britse e.d. 

Wij zijn aangesloten bij Pasfoto-organisatie.nl, Pasfoto.nl  en kunnen dus ook de clubpassen en NOC sportpasfoto’s versturen.

Normaal ontvangt u 6 officiële pasfoto's. Maar wij bieden ook 4 officiële pasfoto en 1 leuke foto op het formaat 7x10 cm. Deze foto kunt u ook gratis per email ontvangen. Voor de prijs maakt het niet uit. Aan u de keuze.

RDW rijbewijs pasfoto voor online verlengen

Een aantal gemeentes in Nederland draait een proef met het online verlengen van het rijbewijs. In Assen en Leeuwarden bieden wij deze service voor onze klanten. Kom naar de winkel; wij maken de pasfoto en sturen deze door naar het RDW. In de gemeentes van onze andere vestigingen moet u nog met de foto naar het gemeentehuis. Indien deze gemeentes ook digitaal gaan, zullen ook deze vestigingen de foto's digitaal naar het RDW doorsturen. 

Voor alle rijbewijsfoto's kunt u dus terecht bij één van onze winkels.

Pasfoto van uw baby

Officiële identiteitsdocumenten zoals paspoort en identiteitskaart zijn belangrijke documenten, en aan de pasfoto’s die daarop gebruikt worden zijn daarom veel eisen gesteld. Vraagt u een paspoort of identiteitskaart aan voor een kind jonger dan 6 jaar, dan gelden wel wat soepeler eisen voor de foto.

Wij hebben de ervaring en techniek in huis om een goedgekeurde foto van uw baby te maken.

Pasfoto met of zonder bril?

Heeft u normaal altijd een bril op, dan maken sowieso een leuke niet officiële foto met bril, die we u ook digitaal toesturen. 
Voor de officiële foto is het helaas niet altijd toegestaan.

Pasfoto voor visum

Indien u op reis gaat naar het buitenland, heeft u misschien wel een visum nodig. Voor elk visum kunnen wij de juiste foto maken. De maten 5×5 cm of 6×8 cm is geen probleem. Heeft u voor uw aanvraag van een visum een document ontvangen met de juiste foto maten? Neem deze dan mee naar één van onze winkels. Wij zorgen dan altijd voor een goede foto.

Phocs servicepunt

Foto-groep is een Phocs servicepunt. Voor een groot aantal bedrijven maken wij de digitale pasfoto's. Het werkt heel eenvoudig.
U ontvangt een oproep van uw bedrijf om een foto te laten maken. Neem de oproep mee naar een van onze vestigingen en wij handelen alles voor u af. Wij maken de foto en zorgen ervoor dat de foto bij uw werkgever terecht komt. Snel en eenvoudig.