Totaal (incl. btw): € 0,00

Pasfoto in lock-down

Voor pasfoto's zijn onze winkels open. Via het onderstaande formulier kunt u een afspraak inplannen. Kies de plaats, dag en tijd.

De afspraak wordt automatisch ingepland. Kom alleen, er mag 1 persoon in de winkel.

Kinderen mogen natuurlijk onder begeleiding van één ouder bij ons naar binnen.

Aanmeldformulier voor een pasfotoafspraak

Officiële pasfoto's; bij ons ook altijd een gratis leuke foto

De Nederlandse staat stelt steeds hogere eisen aan pasfoto's voor officiële documenten zoals paspoort en rijbewijs. Dus wij doen dat ook! Wij maken pasfoto's die aan alle wettelijke eisen voldoen en volgen alle officiële instructies van de overheid. Wij zijn tevens gespecialiseerd in afwijkende pasfotomaten zoals de Amerikaanse, Indiase, Zwitserse, Poolse, Britse e.d. 

Wij zijn aangesloten bij Pasfoto-organisatie.nl, Pasfoto.nl  en kunnen dus ook de clubpassen en NOC sportpasfoto’s versturen.

Op een standaard print passen 8 officiële pasfoto's. Dit is voor veel mensen te veel. Daarom bieden wij u de keuze; of 8 officiële pasfoto of 4 officiële pasfoto en 1 leuke foto op het formaat 7x10 cm. Deze foto kunt u ook gratis per email ontvangen. Voor de prijs maakt het niet uit. Aan u de keuze.

Pasfoto van uw baby

Officiële identiteitsdocumenten zoals paspoort en identiteitskaart zijn belangrijke documenten, en aan de pasfoto’s die daarop gebruikt worden zijn daarom veel eisen gesteld. Vraagt u een paspoort of identiteitskaart aan voor een kind jonger dan 6 jaar, dan gelden wel wat soepeler eisen voor de foto.

Wij hebben de ervaring en techniek in huis om een goedgekeurde foto van uw baby te maken.

Pasfoto met of zonder bril?

Heeft u normaal altijd een bril op, dan maken wij de foto met bril. Wel ontvangt u ook een extra setje zonder bril, zodat ze bij de gemeente kunnen bepalen welke foto het beste is voor het paspoort.

Pasfoto voor visum

Indien u op reis gaat naar het buitenland, heeft u misschien wel een visum nodig. Voor elk visum kunnen wij de juiste foto maken. De maten 5×5 cm of 6×8 cm is geen probleem. Heeft u voor uw aanvraag van een visum een document ontvangen met de juiste foto maten? Neem deze dan mee naar één van onze winkels. Wij zorgen dan altijd voor een goede foto.

Phocs servicepunt

Foto-groep is een Phocs servicepunt. Voor een groot aantal bedrijven maken wij de digitale pasfoto's. Het werkt heel eenvoudig.
U ontvangt een oproep van uw bedrijf om een foto te laten maken. Neem de oproep mee naar een van onze vestigingen en wij handelen alles voor u af. Wij maken de foto en zorgen ervoor dat de foto bij uw werkgever terecht komt. Snel en eenvoudig.