Totaal (incl. btw): € 0,00

Sigma 56mm f/1.4 DC DN (C) Nikon Z-Mount

Bestelbaar (niet op voorraad)

Foto-Groep prijs € 519,00De voordelen van de Foto-Groep:
 

Levertijd: 1 werkdag (indien voorradig)

 

10 winkels in Nederland

 

Apparatuur inruil mogelijk

 

7 jaar garantie (Aankoop boven de € 1000,-)

 

Gratis verzending boven € 100,-

Korte beschrijving :

De 56 mm f/1.4 DC DN is een bijzonder gestroomlijnde prime-lens van portretlengte en maakt deel uit van Sigma's Contemporary serie lenzen, en is ontworpen voor gebruik met Nikon Z-mount spiegelloze camera's. De lens wordt gekenmerkt door zijn heldere maximale diafragma van f/1.4, dat geschikt is voor werken in moeilijke lichtomstandigheden en ook verbeterde controle biedt over de scherptediepte voor het isoleren van onderwerpen en het werken met selectieve focustechnieken. Het optische ontwerp maakt gebruik van twee asferische elementen en één SLD-element, die helpen om zowel sferische als chromatische aberraties te verminderen voor meer scherpte en helderheid. 

De 56 mm f/1.4 DC DN is een bijzonder gestroomlijnde prime-lens van portretlengte en maakt deel uit van Sigma's Contemporary serie lenzen, en is ontworpen voor gebruik met Nikon Z-mount spiegelloze camera's. De lens wordt gekenmerkt door zijn heldere maximale diafragma van f/1.4, dat geschikt is voor werken in moeilijke lichtomstandigheden en ook verbeterde controle biedt over de scherptediepte voor het isoleren van onderwerpen en het werken met selectieve focustechnieken. Het optische ontwerp maakt gebruik van twee asferische elementen en één SLD-element, die helpen om zowel sferische als chromatische aberraties te verminderen voor meer scherpte en helderheid. Er is ook een super meerlaagse coating aangebracht om overstraling en nevenbeelden te onderdrukken om meer contrast en kleurnauwkeurigheid te bereiken bij het werken in sterke lichtomstandigheden. Als aanvulling op de optiek is er een AF-stappenmotor, die geschikt is voor zowel foto- als videotoepassingen vanwege zijn snelle, nauwkeurige en vrijwel geruisloze prestaties.

Als onderdeel van de Contemporary-lijn binnen Sigma's Global Vision-serie, is deze lens ontworpen om een ​​balans te vinden tussen gemak en prestaties, en combineert een compacte, lichtgewicht constructie en veelzijdige bediening met opmerkelijke optische eigenschappen.
Portrait-length prime is ontworpen voor APS-C-formaat Nikon Z-mount spiegelloze camera's en biedt een equivalente brandpuntsafstand van 84 mm.
Helder f/1.4 maximaal diafragma blinkt uit bij weinig licht en biedt ook meer controle over de scherptediepte voor het bereiken van selectieve focuseffecten.
Eén speciaal SLD-element (low dispersion) vermindert kleurfranjes en chromatische aberraties om meer helderheid en kleurnauwkeurigheid te bereiken.
Twee asferische elementen worden gebruikt om vervorming en sferische aberraties te beperken en dragen ook bij aan een grotere algehele scherpte en nauwkeurige weergave.
Op de lenselementen is een supermeerlaagse coating aangebracht om lensflare en ghosting te minimaliseren en bij te dragen aan het produceren van contrastrijke en kleurneutrale beelden, zelfs bij tegenlicht.
Een stappenmotor voor AF komt zowel fotografen als videografen ten goede met zijn snelle, nauwkeurige en vrijwel geruisloze prestaties.
Afgerond diafragma met negen lamellen draagt ​​bij aan een vloeiende en aangename bokeh-kwaliteit.
De bajonetvatting is gemaakt van messing om nauwkeurigheid en duurzaamheid te garanderen. Bovendien is er een rubberen afdichting in het ontwerp van de houder verwerkt om hem stof- en spatwaterdicht te maken.