Totaal (incl. btw): € 0,00

Nikon AF-S 300mm f/2.8 G IF-ED VR II

Bestelbaar (niet op voorraad)

Foto-Groep prijs € 7.299,00De voordelen van de Foto-Groep:
 

Levertijd: 1 werkdag (indien voorradig)

 

10 winkels in Nederland

 

Apparatuur inruil mogelijk

 

7 jaar garantie (Aankoop boven de € 1000,-)

 

Gratis verzending boven € 100,-

Korte beschrijving :

De Nikon AF-S NIKKOR 300mm f/2.8G ED VR II is een supertelefoto die zich onderscheidt door zijn snelle ontwerpwordt verder gekenmerkt door zijn geavanceerde optische lay-out, snelle scherpstelling en beeldstabilisatie. Zeer geschikt voor sport- en natuurfotografie, het heldere f/2.8 maximale diafragma is geschikt voor werken in verschillende lichtomstandigheden en bevordert ook het werken met geringe scherptediepte en selectieve focustechnieken. Het optische ontwerp omvat drie extra-lage dispersie-elementen, die chromatische aberraties en kleurfranjes helpen minimaliseren om een ​​grotere helderheid en kleurnauwkeurigheid te verkrijgen. 

De Nikon AF-S NIKKOR 300mm f/2.8G ED VR II is een supertelefoto die zich onderscheidt door zijn snelle ontwerpwordt verder gekenmerkt door zijn geavanceerde optische lay-out, snelle scherpstelling en beeldstabilisatie. Zeer geschikt voor sport- en natuurfotografie, het heldere f/2.8 maximale diafragma is geschikt voor werken in verschillende lichtomstandigheden en bevordert ook het werken met geringe scherptediepte en selectieve focustechnieken. Het optische ontwerp omvat drie extra-lage dispersie-elementen, die chromatische aberraties en kleurfranjes helpen minimaliseren om een ​​grotere helderheid en kleurnauwkeurigheid te verkrijgen. Zowel Nano Crystal als Super Integrated Coatings zijn ook toegepast om overstraling en nevenbeelden te verminderen voor meer contrast en kleurweergave. Als aanvulling op de optiek heeft deze lens ook een Silent Wave Motor voor snelle en nauwkeurige autofocus, samen met VR II-beeldstabilisatie om camerabewegingen met drie stops te minimaliseren.

Super telephoto prime is ontworpen voor FX-formaat camera's met F-vatting, maar kan ook worden gebruikt met DX-modellen, waar het een equivalente brandpuntsafstand van 450 mm biedt.
Indrukwekkend helder f/2.8 maximaal diafragma blinkt uit in moeilijke lichtomstandigheden en maakt ook uitgebreide controle over de scherptediepte mogelijk voor het isoleren van onderwerpen met behulp van selectieve focustechnieken.
Drie extra-lage dispersie-elementen verminderen kleurfranjes en chromatische aberraties aanzienlijk om meer helderheid en kleurnauwkeurigheid te produceren.
Zowel een Nano Crystal Coat als een Super Integrated Coating zijn toegepast op individuele elementen om interne reflecties, overstraling en nevenbeelden te onderdrukken voor verbeterd contrast en kleurnauwkeurigheid bij het werken in sterke lichtomstandigheden.
Silent Wave Motor biedt snelle, stille en nauwkeurige autofocusprestaties samen met fulltime handmatige scherpstelling. Er wordt ook een ontwerp voor interne scherpstelling gebruikt, waarbij alleen de interne lensgroepen worden verplaatst tijdens het scherpstellen, om de totale lengte van de lens tijdens gebruik te behouden en snellere scherpstelsnelheden te bevorderen.
VR II-beeldstabilisatie (vibratiereductie) helpt het optreden van camerabewegingen met drie stops te minimaliseren, zodat u bij moeilijke lichtomstandigheden uit de hand kunt fotograferen.
Afneembare, roterende statiefgondel biedt voordelen bij het werken met de lens bovenop een statief of monopod.
Afgerond diafragma met negen lamellen bevordert een aangename onscherptekwaliteit die het gebruik van geringe scherptediepte en selectieve focustechnieken ten goede komt.
Compatibel met optionele AF-S teleconverter TC-14, TC-17 en TC-20 teleconverters.