Totaal (incl. btw): € 0,00

Nikon AF-S 200mm f/2.0 G ED VR II

Bestelbaar (niet op voorraad)

Foto-Groep prijs € 7.099,00De voordelen van de Foto-Groep:
 

Levertijd: 1 werkdag (indien voorradig)

 

10 winkels in Nederland

 

Apparatuur inruil mogelijk

 

7 jaar garantie (Aankoop boven de € 1000,-)

 

Gratis verzending boven € 100,-

Korte beschrijving :

De AF-S NIKKOR 200mm f/2G ED VR II van Nikon is gebouwd voor snelheid is een snelle medium telelens die zeer geschikt is voor het fotograferen van portretten, dieren in het wild, sport en andere snel bewegende onderwerpen. Gekenmerkt door zijn heldere f/2 maximaal diafragma, presteert deze lens uitstekend bij weinig licht en is hij ook ideaal voor het gebruik van geringe scherptediepte en selectieve focustechnieken. Het geavanceerde optische ontwerp maakt gebruik van één Super ED-element samen met drie extra elementen met extra lage dispersie om chromatische aberraties en kleurfranjes aanzienlijk te verminderen voor verbeterde helderheid.

De AF-S NIKKOR 200mm f/2G ED VR II van Nikon is gebouwd voor snelheid is een snelle medium telelens die zeer geschikt is voor het fotograferen van portretten, dieren in het wild, sport en andere snel bewegende onderwerpen. Gekenmerkt door zijn heldere f/2 maximaal diafragma, presteert deze lens uitstekend bij weinig licht en is hij ook ideaal voor het gebruik van geringe scherptediepte en selectieve focustechnieken. Het geavanceerde optische ontwerp maakt gebruik van één Super ED-element samen met drie extra elementen met extra lage dispersie om chromatische aberraties en kleurfranjes aanzienlijk te verminderen voor verbeterde helderheid. Nano Crystal en Super Integrated Coatings worden ook gebruikt om overstraling en nevenbeelden te beheersen voor meer contrast en kleurgetrouwheid. Als aanvulling op de optiek is er een Silent Wave Motor, die een snelle en nauwkeurige autofocus biedt, en VR II-beeldstabilisatie compenseert tot drie stops camerabewegingen.

Medium telelens prime is ontworpen voor FX-formaat camera's met F-vatting, maar kan ook worden gebruikt met DX-modellen waar het een equivalente brandpuntsafstand van 300 mm biedt.
Indrukwekkend helder maximaal diafragma van f/2 blinkt uit in moeilijke lichtomstandigheden en maakt ook uitgebreide controle over de scherptediepte mogelijk voor het isoleren van onderwerpen met behulp van selectieve focustechnieken.
Eén Super ED-element en drie extra-low dispersion-elementen verminderen kleurfranjes en chromatische aberraties aanzienlijk om meer helderheid en kleurnauwkeurigheid te produceren.
Zowel een Nano Crystal Coat als een Super Integrated Coating zijn toegepast op individuele elementen om interne reflecties, overstraling en nevenbeelden te onderdrukken voor verbeterd contrast en kleurnauwkeurigheid bij het werken in sterke lichtomstandigheden.
Silent Wave Motor biedt snelle, stille en nauwkeurige autofocusprestaties samen met fulltime handmatige scherpstelling. Er wordt ook een ontwerp voor interne scherpstelling gebruikt, waarbij alleen de interne lensgroepen worden verplaatst tijdens het scherpstellen, om de totale lengte van de lens tijdens gebruik te behouden en snellere scherpstelsnelheden te bevorderen.
VR II-beeldstabilisatie (vibratiereductie) helpt het optreden van camerabewegingen met drie stops te minimaliseren, zodat u bij moeilijke lichtomstandigheden uit de hand kunt fotograferen.
Afneembare, roterende statiefgondel biedt voordelen bij het werken met de lens bovenop een statief of monopod.
Afgerond diafragma met negen lamellen bevordert een aangename onscherptekwaliteit die het gebruik van geringe scherptediepte en selectieve focustechnieken ten goede komt.