Totaal (incl. btw): € 0,00

Sirui 100mm T2.9 1.6X FullFrame Anamorphic Lens (RF Mount)

Bestelbaar (niet op voorraad)

Foto-Groep prijs € 1.499,00De voordelen van de Foto-Groep:
 

Levertijd: 1 werkdag (indien voorradig)

 

10 winkels in Nederland

 

Apparatuur inruil mogelijk

 

7 jaar garantie (Aankoop boven de € 1000,-)

 

Gratis verzending boven € 100,-

Korte beschrijving :

De Canon RF-gemonteerde 100 mm T2.9 1,6x full-frame anamorfe lens van Sirui creëert sterke achtergrondcompressie, rijke details, cinematografische bokeh en artistieke lensflairs die geschikt zijn voor maximaal 8K full-frame opnamen. Deze langere T2.9-lens van 100 mm produceert een geringe scherptediepte met een duidelijk wegvallen van de focus. Het anamorfische ontwerp produceert een ovale bokeh en horizontale blauwe strepen, waardoor je opnamen een dromerige of sciencefiction-esthetiek krijgen. Een beeld dat is vastgelegd in 16:9 wordt uitgeperst tot een anamorfe beeldverhouding van 2,8:1.

De 100 mm prime heeft een vrouwelijke 1/4"-20 schroefdraad die compatibel is met veel lenssteunen, en de scherpstel- en diafragmaringen zijn uniform afgestemd zoals de andere lens in de serie voor gebruik met een volgfocus- en lenscontrolesysteem.

Volledige framedekking
Deze 100 mm-lens biedt dekking voor full-frame camera's met een bredere beeldverhouding van 2,8:1 (ontknepen) in 16:9, en de geringe scherptediepte scheidt uw onderwerp van de achtergrond voor een artistiek effect.
Anamorfe effecten
De 13 diafragmabladen creëren romige ovale bokeh, terwijl gecoate optische glaselementen helpen om de horizontale blauwe strepen te creëren die typerend zijn voor anamorfe lenzen.
Hoogwaardige constructie
Deze robuuste 100 mm Sirui prime heeft een duurzame, volledig metalen behuizing, een 82 mm filterschroefdraad aan de voorkant en een 1/4"-20 schroefdraad die compatibel is met veel lenssteunen
  • Sirui 100 mm T2.9 1,6x full-frame anamorfische lens (RF-bevestiging)
  • Voorste lensdop
  • Lensdop achter