Totaal (incl. btw): € 0,00

Sirui 75mm T2.9 1.6X FullFrame Anamorphic Lens (RF Mount)

Bestelbaar (niet op voorraad)

Foto-Groep prijs € 1.499,00De voordelen van de Foto-Groep:
 

Levertijd: 1 werkdag (indien voorradig)

 

10 winkels in Nederland

 

Apparatuur inruil mogelijk

 

7 jaar garantie (Aankoop boven de € 1000,-)

 

Gratis verzending boven € 100,-

Korte beschrijving :

De Canon RF-vatting 75 mm T2.9 anamorfische 1,6x-lens van Sirui vult een theaterscherm met rijke details, filmische bokeh en artistieke lensflairs. Deze full-frame lens produceert ovale bokeh en horizontale blauwe strepen, waardoor je opnamen een dromerige of sciencefiction-esthetiek krijgen. Een beeld vastgelegd in 16:9 wordt uitgeperst tot een anamorfe beeldverhouding van 2,8:1, terwijl fotograferen in 3:2 een uiteindelijk beeld van 2,4:1 oplevert.

Het T2.9-diafragma produceert een kleine scherptediepte, waardoor alles voor of achter het specifiek gekozen brandvlak vervaagt. Deze 75 mm heeft vrouwelijke 1/4 "-20 schroefdraad voor een lensondersteuning, en de focus- en diafragmaringen zijn uniform afgestemd zoals zijn 50 mm-metgezel voor gebruik met een volgfocus- en lenscontrolesysteem.

Volledige framedekking
Deze 75 mm-lens biedt dekking voor full-frame camera's met een bredere beeldverhouding van 2,8:1 in 16:9 en een beeldverhouding van 2,4:1 bij opnamen van 3:2. Gebruik het om haarscherpe breedbeeldlooks te creëren met uitzonderlijk scherpe onderwerpen en zachte en natuurlijke achtergronden.
Anamorf gezichtsveld
Het anamorfische ontwerp met een knijpfactor van 1,6x creëert een horizontale beeldhoek gelijk aan 46 mm op een sferische lens, waardoor het geschikt is voor algemeen gebruik. Fotograferen met deze lens creëert een gecomprimeerde look waarbij objecten in de verte lijken te zijn ingezoomd, waardoor het handig is voor zowel close-ups als langere opnamen.
Anamorfe effecten
Tien diafragmabladen creëren romige ovale bokeh, terwijl gecoate optische glaselementen helpen om de horizontale blauwe strepen te creëren die typerend zijn voor anamorfe lenzen.
Hoogwaardige constructie
Deze robuuste 75 mm Sirui prime heeft een duurzame, volledig metalen behuizing, een 82 mm filterschroefdraad aan de voorkant en een 1/4"-20 schroefdraad die compatibel is met vele lenssteunen.
  • Sirui 75 mm T2.9 full-frame 1,6x anamorfe lens (Canon RF)
  • Voorste lensdop
  • Lensdop achter
  • Zakje met trekkoord