Totaal (incl. btw): € 0,00

Sigma 15mm f/1.4 DG DN Diagonal Fisheye L-Mount

Bestelbaar (niet op voorraad)

Foto-Groep prijs € 2.129,00De voordelen van de Foto-Groep:
 

Levertijd: 1 werkdag (indien voorradig)

 

10 winkels in Nederland

 

Apparatuur inruil mogelijk

 

7 jaar garantie (Aankoop boven de € 1000,-)

 

Gratis verzending boven € 100,-

Korte beschrijving :

De Sigma 15mm f/1.4 DG DN Diagonal Fisheye L-Mount is een hoogwaardige lens met een uniek diagonaal fisheye-perspectief. Perfect voor creatieve fotografie.
De Sigma 15mm f/1.4 DG DN Diagonal Fisheye L-Mount is een onmisbaar objectief voor fotografen en videografen die op zoek zijn naar een uniek perspectief en buitengewone beeldkwaliteit. Met zijn diagonale fisheye-ontwerp en L-Mount compatibiliteit biedt dit objectief eindeloze creatieve mogelijkheden en een uitzonderlijke beeldweergave. Met een brandpuntsafstand van 15mm en een indrukwekkend diafragma van f/1.4, is dit objectief perfect voor het vastleggen van adembenemende landschappen, architectuur, interieurs en zelfs astrofotografie. Het diagonale fisheye-ontwerp zorgt voor een buitengewoon brede beeldhoek van 180 graden, waardoor je een ongeëvenaard perspectief kunt vastleggen en de wereld om je heen op een geheel nieuwe manier kunt ervaren.

De DG DN-aanduiding geeft aan dat dit objectief speciaal is ontworpen voor full-frame spiegelloze camera's, waardoor het perfect aansluit op de behoeften van moderne fotografen en videografen. Met zijn geavanceerde optische constructie, bestaande uit 11 elementen in 8 groepen, levert de Sigma 15mm f/1.4 DG DN Diagonal Fisheye L-Mount uitstekende beeldscherpte, minimale vervorming en een indrukwekkend contrast, zelfs bij maximale diafragma-instellingen. Dankzij het grote diafragma van f/1.4 biedt dit objectief ook uitstekende prestaties bij weinig licht, waardoor je zelfs in moeilijke lichtomstandigheden heldere en scherpe beelden kunt vastleggen. De 9 afgeronde diafragmalamellen zorgen voor een prachtig bokeh-effect, waardoor je onderwerpen loskomen van de achtergrond en een professionele uitstraling krijgen. De L-Mount compatibiliteit van dit objectief maakt het een veelzijdige keuze voor fotografen en videografen die gebruik maken van camera's van verschillende merken, zoals Panasonic en Leica.

Met zijn duurzame constructie en weerbestendige afdichtingen is de Sigma 15mm f/1.4 DG DN Diagonal Fisheye L-Mount ook geschikt voor gebruik in veeleisende omstandigheden, zodat je altijd op het objectief kunt vertrouwen, ongeacht de situatie. Kortom, de Sigma 15mm f/1.4 DG DN Diagonal Fisheye L-Mount is een essentieel objectief voor fotografen en videografen die op zoek zijn naar een uniek perspectief, buitengewone beeldkwaliteit en veelzijdigheid. Met zijn diagonale fisheye-ontwerp, grote diafragma en L-Mount compatibiliteit biedt dit objectief eindeloze creatieve mogelijkheden en de mogelijkheid om adembenemende beelden vast te leggen, waar je ook bent.