Totaal (incl. btw): € 0,00

Leofoto Macro Statief + Arm + Silder

Bestelbaar (niet op voorraad)

Foto-Groep prijs € 797,95De voordelen van de Foto-Groep:
 

Levertijd: 1 werkdag (indien voorradig)

 

10 winkels in Nederland

 

Apparatuur inruil mogelijk

 

7 jaar garantie (Aankoop boven de € 1000,-)

 

Gratis verzending boven € 100,-

Korte beschrijving :

Deze Smart-deal bestaat uit 3 ondedelen :


  • De Leofoto HC-28 is een flexibel 400mm middenkolomsysteem met 3/8 inch montage, perfect voor fotografen die op zoek zijn naar stabiliteit en precisie.
  • De Leofoto Armour LN-284CT + Ball Head NB-40 is een hoogwaardig en duurzaam statief met een soepele balhoofdrotatie voor professionele fotografie. 
  • De Leofoto Macro Focusing Rail MP-150 is een essentieel hulpmiddel voor nauwkeurige en vloeiende macrofotografie. Met zijn soepele beweging en precieze controle kunt u moeiteloos scherpstellen op uw onderwerp. Ideaal voor het vastleggen van kleine details en het creëren van verbluffende close-ups. Maak uw bestelling compleet

Leofoto Armour LN-284CT +...

€ 299,00

Leofoto Macro Focusing Rail...

€ 179,00

Leofoto HC-28 Flexible...

€ 128,95

De Leofoto HC-28 is een flexibel 400mm middenkolomsysteem met 3/8 inch montage, perfect voor fotografen die op zoek zijn naar stabiliteit en precisie.

+

De Leofoto Armour LN-284CT + Ball Head NB-40 is een hoogwaardig en duurzaam statief met een soepele balhoofdrotatie voor professionele fotografie. De Leofoto Macro Focusing Rail MP-150 is een essentieel hulpmiddel voor nauwkeurige en vloeiende macrofotografie. Met zijn soepele beweging en precieze controle kunt u moeiteloos scherpstellen op uw onderwerp. Ideaal voor het vastleggen van kleine details en het creëren van verbluffende close-ups.