Totaal (incl. btw): € 0,00

Fotostudio geopend

Begon de Foto-Groep in 2010 als een samenwerking tussen Foto Amersfoort en Foto Strik (sinds 1921 dé fotozaak van Hilversum); inmiddels is de Foto-Groep uitgegroeid tot dé fotovakzaak van Midden-Nederland met nu ook filialen in Doorn, Harderwijk en Heerenveen. Maar het blijft niet bij Midden-Nederland want de Foto-Groep rijkt sinds kort zelfs tot in Leeuwarden, waar ze een fotostudio hebben geopend!

 

In het oude pand van Foto MGM gaat de altijd enthousiaste filiaalmanager Iris Janssen samen met haar team Leeuwarden op de kaart zetten. Omdat zij al jaren werkzaam is als fotograaf, weet zij heel goed op technisch gebied te communiceren met alle vakfotografen. Bovendien deelt zij graag haar ervaring en kennis door het geven van leuke en leerzame workshops en cursussen. Dus als echte fotovakspecialist kan Iris Janssen u als geen ander vertellen wat voor u de beste keus is op het gebied van fotografie. Of het nu gaat om de aanschaf van een camera, objectief, studioapparatuur of informatie over het afdrukken van uw foto's.

 

Iris maakt graag portretten op locatie maar ook studioverlichting heeft zij zich eigen gemaakt. In de nieuw geopende fotostudio van Foto-Groep Leeuwarden maakt zij de mooiste portretten. Daar kunt u terecht voor leuke foto’s van uw kind of voor  een mooi familieportret. Maar ook als u een zakelijk portret nodig heeft voor uw bedrijf of website, of voor social media zoals LinkedIn bent u bij Foto-Groep Leeuwarden aan het juiste adres.