Totaal (incl. btw): € 0,00

Epson WorkForce DS-770II

Epson WorkForce DS-770II
  • Epson WorkForce DS-770II
  • Epson WorkForce DS-770II
  • Epson WorkForce DS-770II
  • Epson WorkForce DS-770II
  • Epson WorkForce DS-770II
Bestelbaar (niet op voorraad)

Foto-Groep prijs € 1.096,40De voordelen van de Foto-Groep:
 

Levertijd: 1 werkdag (indien voorradig)

 

10 winkels in Nederland

 

Apparatuur inruil mogelijk

 

7 jaar garantie (Aankoop boven de € 1000,-)

 

Gratis verzending boven € 100,-

Korte beschrijving :

Epson WorkForce DS-770II, 215,9 x 6096 mm, 600 x 600 DPI, 30 Bit, 24 Bit, 8 Bit, 45 ppm

Intelligente functies verbeteren efficiëntie, precisie en betrouwbaarheid van gegevens
Het scannen van lastige media is eenvoudiger dan ooit, want wij bieden als eerste in de branche een langzame modus1 voor het scannen van verkreukelde of kwetsbare documenten. Het actieve rollensysteem voor papierscheiding voorkomt het ongemak van dubbele invoer van documenten, zodat elk afzonderlijk papier wordt gescand, en met de Double Feed Detection Skip-functie (DFDS) kunt u lastige media als enveloppen of documenten met Post-It-notities scannen. Met de modus voor automatisch scannen wordt het verwerken van een groot aantal documenten beheersbaar, omdat ze als één bestand kunnen worden gescand.

Zeer veelzijdig
De optionele conversiekit voor flatbedscanners maakt doelmatige documentverwerking mogelijk, variërend van postzegels en paspoorten tot boeken. Dankzij dubbelzijdig scannen in één scanbeweging kunt u documenten snel verwerken, met mogelijkheden om een scala aan media te verwerken, zoals papier dat slechts 27 g/m² dik is of dikke kaarten van 413 g/m². Met het A3-draagvel wordt het proces nog verder versneld doordat grotere documenten automatisch digitaal worden samengevoegd.

Flexibele connectiviteit
High-speed USB 3.0 met TWAIN-, WIA- en ISIS-drivers voor verbeterde compatibiliteit met document management systemen.

Beeldverbetering en document management software
Met de Epson Scan 2.0-software wordt het gemakkelijk om afbeeldingen te bewerken met functies als skew-correctie en automatisch omwisselen. En Document Capture Pro is de gebruiksvriendelijke oplossing voor het vastleggen van elektronische documenten met één druk op de knop.

Epson WorkForce DS-770II. Maximum scanformaat: 215,9 x 6096 mm, Optische scanresolutie: 600 x 600 DPI, Kleurdiepte invoer: 30 Bit. Soort scanner: ADF + Sheet-fed scaner, Kleur van het product: Wit, Beeldscherm: LCD. Dagelijkse diensten cyclus (max): 7000 pagina's, Lichtbron: ReadyScan LED, Scan bestandsformaten: JPEG,PDF,TIFF. Standaard invoercapaciteit: 100 vel, Capaciteit automatische documentinvoer: 100 vel. Maximale ISO A-series papierformaat: A4, Ondersteunde scanning media types: Plastic kaart, Post Card(JPN), ISO A-series afmetingen (A0...A9): A4,A5,A6