Totaal (incl. btw): € 0,00

Leer je camera kennen Nikon

PRIVE LES. Bestel nu en plan de 1ste Les

Foto-Groep prijs € 129,00

Met welk merk fotografeert u ?De voordelen van de Foto-Groep:
 

Levertijd: 1 werkdag (indien voorradig)

 

10 winkels in Nederland

 

Apparatuur inruil mogelijk

 

7 jaar garantie (Aankoop boven de € 1000,-)

 

Gratis verzending boven € 100,-

Korte beschrijving :

Deze leerzame workshop is geschikt voor iedereen die net een nieuwe spiegelreflex of systeem camera heeft gekocht. Wil je niet direct door dat lastige boekje heen gaan bladeren maar snel aan de slag? Laat ons je helpen. Of je de camera nu wel of niet bij ons hebt aangekocht, daar doen we niet moeilijk over.

In 3 lessen van elk 30 minuten leer je over: Belichting, Camera standen, Scene programma, Diafragma, Sluitertijd, ISO waarden en Compositie.

De workshop wordt in elk van de 7 Foto-Groep service punten gegeven door een product specialist. Het tijdstip gaat in overleg met de winkel. Na betaling ontvangt je een Voucher waarmee direct de eerste les kan worden ingepland. De overige 2 doe je in overleg met de product specialist in de winkel.

We kennen het allemaal wel; een nieuw product gekocht en je kunt niet wachten om er snel mee aan de slag te kunnen gaan. Dat boekwerk wat er bij zit (of niet) doorworstelen komt op dat moment niet zo uit. Je hebt er niet de rust voor of je wilt het liever in de praktijk horen van een product specialist. Dat is nou precies waar de Foto-Groep winkel bij jou in de buurt voor is. Op maat in het tempo die jij prettig vindt en over onderwerpen die je aanspreken. Na deze workshop van 3x 30 minuten kun je echt aan de slag en is het ook mogelijk om onze vervolg workshops boeken.