Totaal (incl. btw): € 0,00

 Beleef de Nikon Z camera's en objectieven op de Experience Days

Na het succes van de eind vorig jaar gehouden Nikon Experiencedagen gaan we in bijna alle winkels van de Foto-Groep weer een informatieve en leerzaam dagdeel organiseren. Je bent van harte welkom als Nikon gebruiker. Maar ook als je overweegt om een nieuwe camera of objectief te kopen en je twijfelt nog welke daarvoor in aanmerking komt? Dan is het juist verstandig om geheel vrijblijvend en gratis in te schrijven voor de Nikon Experience dag in de stad van jouw keuze.


 
 

 
Wat kunt u verwachten op de Nikon experience day ?

 De Nikon expert aanwezig

 Presentatie + Q&A

Uitgebreide Touch & Try

 Gratis sensor cleaning + firmware update (van je huidige camera) De nieuwste en alle bekende Z-modellen zijn aanwezig. Waaronder ook de Nikon Z8 en Z9. Naast de camera's zijn er ook veel Nikon Z objectieven uit de S-line aanwezig voor een demonstratie.

  Heb je vragen dan is deze Xperiencedag precies het moment om die te stellen aan de Nikon expert die aanwezig is.

 Je bent welkom in de volgende winkels:


◾ Hilversum 23 mei
◾ Amersfoort 25 mei
◾ Heerenveen 8 juni
◾ Hoofddorp 15 juni
◾ Weert 27 juni
◾ Assen 4 juli
◾ Harderwijk 6 juli
◾ Hoogeveen 13 juli
◾ Doorn 18 juli
◾ Leeuwarden 20 juli

  Tijdens de Experience dagen zijn er verrassende en hoog oplopende kassakortingen van Nikon tot €600.

 Tijdens de Experience dagen krijg je een leuke inruilpremie op je huidige apparatuur

  Tijdens de Experience dagen zijn er speciale aanbiedingen op accessoires

Programma:

10.00 uur Presentatie van Nikon expert + Q&A + Touch & Try
13.00 uur Presentatie van Nikon expert + Q&A + Touch & Try
14.00 - 16.00 uur Touch & Try (vrije inloop)
Alleen Touch & Try

Wil je niet het programma volgen maar enkel de nieuwste camera’s en of objectieven uit proberen is dat ook mogelijk. Uiteraard gelden dan ook de acties en gratis firmware update en/of sensor cleaning voor jou.

Tijden voor alleen Touch&Try: Ochtend 9.45 tot 11.30 uur en de middag 13.45 tot 16.00 uur.  Hier is dus geen vast programma voor, je kunt na aanmelding tussen deze tijden gewoon komen en gaan wanneer je wilt.

Inschrijven

Als je je nu inschrijft, verzeker je jezelf van een plek tijdens de Experiencedag in de winkel van jouw keuze. Er zijn beperkt plekken beschikbaar,dus schrijf je snel in! De demodag is een ochtend en/of een middag programma. Kijk op de inschrijving om je keuze daarin te maken. Minimaal 6 mensen per sessie anders wordt er alleen ochtend of middag sessie gedaan. Periode waar de meeste inschrijvingen zijn gaat door. Andere mensen mogen doorschuiven.