Totaal (incl. btw): € 0,00

Een foto met spoed afdrukken voor een begrafenis

Bij een uitvaart van een familielid of naaste wil je graag alles tot in de puntjes organiseren. Een mooie foto op of naast de kist is dan een veel gevraagde en uitgevoerde wens. Vaak is de foto die is uitgekozen niet direct geschikt om af te drukken. Er kunnen storende elementen opstaan, de kleur is niet optimaal of er staan andere personen bij op die er af moeten worden gehaald.

Wij zijn gespecialiseerd in dit soort opdrachten. Wij kunnen de foto bewerken tot een waardige en mooie portretfoto voor tijdens en na de uitvaart.

Of de foto nou beschadigd is, u heeft alleen een afdruk, een dia of negatief? Met onze expertise en opgebouwde ervaring is er altijd iets moois, in overleg met u, van te maken.

Tips en uitgangspunten:

·         Kom zo snel mogelijk met ons in contact zodat we voldoende tijd hebben voor een optimaal resultaat. Soms hebben wij ook wat meer tijd nodig voor een optimaal resultaat

·         Breng zo mogelijk altijd het originele bestand mee. Daar behalen wij het optimale resultaat mee. Ga niet zelf de foto bewerken als u dat niet vaker heeft gedaan. De resolutie waarin de foto is gemaakt moet niet worden aangetast.

·         Foto’s gestuurd via Whatsapp, Facebook of (verkleind) via Email zijn (vaak) te klein van resolutie geworden om er een grotere afdruk van te maken.
Via onze eigen APP (Fotogroep fotoprint) kunt u een foto, gemaakt met de oorspronkelijke telefoon, naar ons opsturen zonder kwaliteitsverlies.

Formaat van de foto en fotolijsten

Het beste en meest gebruikte formaat foto voor op de kist ligt ergens tussen 18x24 en 20x30cm. Deze lijsten kunnen zelfstandig staan door de “stropdas” aan de achterzijde en kunnen dus makkelijk op of naast de kist worden geplaatst. Als er ook een foto nodig is voor het condoleance boek, dan adviseren we die op 15x20cm. Wij drukken de foto’s af op zijdeglans papier zodat dit niet spiegelt en niet achter het glas van de lijst gaat “plakken”.
In onze winkels is een uitgebreid assortiment lijsten op voorraad voor de uitvaart.

Kunt u niet zelf snel langskomen?

Ook als u niet direct langs kunt komen helpen wij u graag met het fotowerk voor uitvaart of begrafenis. Neem contact op met onze winkel bij u in de buurt en wij helpen u zo spoedig mogelijk. Klik hier voor onze vestigingen

 


Kosten overzicht spoed vak-service Prijs
Vakprint tot 20x30 € 15,-
Pixel resize: lage resolutie bewerken tot mogelijke vergroting   € 25,-
Retouche bewerking: achtergrond egaal, dingen wegwerken e.d. klein € 25,-
Retouche bewerking: achtergrond egaal, dingen wegwerken e.d. middel € 39,-
Retouche bewerking: achtergrond egaal, dingen wegwerken e.d. groot € 62,50

De Vakprint is inclusief ; ontvangen per mail, kadering en/of eventuele scan van een foto.