Totaal (incl. btw): € 0,00

Heeft u iets te vieren?

Dan is de Event-Box dé manier om uw feest compleet te maken! Alle gasten van uw jubileum, open huis, bruiloft, beurs, personeelsfeest of gewoon uw verjaardag kunnen zelf hun selfie maken voor een groen achtergrond (green screen). Hierdoor worden uw gasten geprojecteerd op het decor van uw keuze. Of het nu een zonovergoten strand is of uw bedrijfsgebouw, het schoolgebouw of een discoparty; u bepaalt de sfeer van de foto! Eigen tekst en/of logo worden direct mee geprint.

De Event - Box in gebruik

De Event-Box beschikt over een zeer eenvoudige bediening dankzij een touchscreen. Met één tik op het scherm start men het apparaat en een paar seconden later staat uw gast met een leuke foto in de handen. Zo gaat iedereen naar huis met een bijzonder, leuk maar vooral tastbaar aandenken aan uw evenement.

LED verlichting

De Event-Box is vervaardigd van wit plexiglas. Door middel van de LED verlichting in zowel de bovenkast als de onderkast kan de box elke op gewenste kleur worden ingesteld. Hierdoor kan altijd de juiste sfeer worden gecreëerd.

Props

Indien gewenst leveren wij met de Event-Box een aantal props. Dit zijn leuke hoedjes, petjes, boa’s, brillen en snorren op stokjes, enzovoort. Alles om het feest zo compleet mogelijk te maken.

QR-code

Wanneer u ook een QR-code mee laat printen kunnen de foto’s direct worden gedownload op bijvoorbeeld een smartphone of tablet. Zo kunnen de gemaakte foto's meteen worden gedeeld op social media. Uw evenement of feest zou hierdoor zomaar viral gaan op het internet! Publiciteit in optima forma. Hiervoor is er wel een Wi-Fi verbinding op de locatie vereist.

De opstelling

De benodigde vloeroppervlakte bedraagt slechts 3×3 meter, met een stopcontact in de buurt. Om de foto's te kunnen downloaden is een Wi-Fi verbinding noodzakelijk. Meer heeft u voor deze stemmingsmaker puur sang niet nodig.