Totaal (incl. btw): € 0,00

Betalen

Veilig betalen

Bij de Printshop Amersfoort vinden we veilig winkelen belangrijk. Daarom hebben we onze website beschermd met de modernste en beste technieken en kiezen we ervoor om alleen veilige betaalmethodes te gebruiken.

Nog een zekerheid met betrekking tot de veiligheid van de Printshop Amersfoort als winkel voor al uw aankopen is, dat we de Fotowinkels van Midden-nederland zijn met de beste reviews op vergelijkingssite Kieskeurig.nl.

Bent u de volgende tevreden klant?

Betalen in onze winkels

Als u uw producten koopt tijdens een bezoek in onze winkes, dan stellen wij diverse betaalmethoden tot uw beschikking.

Contant betalen

U haalt uw bestelling af in onze winkel en betaalt deze contant aan de kassa.

Betalen met uw pinpas

U haalt uw bestelling af in onze winkel en betaalt deze door middel van uw pinpas. LET OP, de limiet van bankpasjes is vaak € 2500,- per week. Neem bij twijfel even contact op met uw bank, zij kunnen de limiet op verzoek éénmalig voor u wijzigen mocht dit nodig zijn.

Betalen met een creditcard

U haalt uw bestelling af in onze winkel en betaalt deze via creditcard bij de kassa. LET OP, onze pinautomaten zijn voorzien van de allernieuwste technologie. U dient dus altijd de pincode van uw creditcard in te voeren. We accepteren creditcards van Visa, Mastercard en American Express. Vanwege de extra kosten die door creditcardmaatschappijen in rekening worden gebracht zijn wij genoodzaakt voor betalingen met een creditcard een toeslag van 3% in rekening te brengen.