Totaal (incl. btw): € 0,00

Huurtijd en kosten

Eigenlijk kunnen we hierover kort zijn: ALLES IS INCLUSIEF! U kunt de Event-Box gedurende 3 uur gebruiken voor het standaardtarief van € 499,00 met een onbeperkt aantal foto’s (Instap Onbeperkt). Merkt u dat uw gasten langer gebruik willen maken van de Event-Box, dan kunt u de Event-Box ter plaatse langer huren voor slechts € 50,00 per half uur. Dit wordt direct na afloop van het feest of event verrekend met onze medewerker. 

* buiten deze zone rekenen wij €0,50 per kilometer vanaf onze standplaats.

Inclusief

Bij het afleveren van de Event-Box zullen wij deze voor u opstellen en geven wij de nodige bedieningsinstructies. Na afloop halen wij de Event-Box weer op. Tevens ontvangt u na afloop de gemaakte foto’s op USB of leveren wij ze digitaal na via Wetransfer.

Foto’s op Fotopapier

De foto’s worden afgedrukt op 10×15cm fotopapier. Het is ook mogelijk om deze af te drukken op 15×20. Deze upgrade heeft een meerprijs van € 100,- met uitzondering van de PREMIUM optie: in plaats van 400 foto’s kunt u dan 200 foto’s maken.

Verzekeren

Mocht u er zeker van willen zijn dat u gedekt bent tegen schade aan de Event-Box ? Dan kan u deze laten verzekeren voor slechts € 39,-

Bediening door ons

Mocht u extra aandacht willen creëren voor de Event-Box dan bieden wij de mogelijk om de bediening door ons te laten doen. Dit wil zeggen dat er de hele tijd een medewerker van ons bij de Event-Box aanwezig is. Wij zorgen er dan voor dat uw gasten altijd lachend op de foto gaan en u hoeft zich geen zorgen meer te maken over de bediening van de Event-Box. Wij rekenen voor deze optie € 39,- per uur.

Bedrijven

Het kan zijn dat u de Event-Box langer wilt gebruiken of dat u andere verzoeken heeft. Voor u maken wij graag een passende offerte. Neemt u alstublieft contact met ons op.

In het kort

  • Opstellen en Opruimen door ons
  • Bedienings instructies
  • Foto’s op USB of via Wetransfer
  • Foto’s op 15×20 voor € 100,- extra
  • U kunt de Selfiefotobox laten verzekeren voor € 39,-
  • Bediening door ons € 39,- per uur
  • Wij rekenen € 0,50 per kilometer vanaf onze standplaats

Reserveren

Uw reservering is pas definitief zodra wij uw betaling hebben ontvangen.