Totaal (incl. btw): € 0,00
  • Statieven en toebehoren


Fotografie-statieven

Of het nu gaat om het fotograferen van een honkbalwedstrijd, huwelijksreceptie, dieren in het wild of iets anders, statieven en ondersteuningssystemen kunnen het verschil betekenen tussen een goede foto en een uitstekende foto. Een statief houdt de camera stabiel om een ​​veelzijdige en stabiele basis te creëren om uw compositie in te kaderen. Het maakt niet uit of u een beginner bent of een serieuze fotograaf: statieven verbeteren gegarandeerd uw beeldvorming.

Waarom heb ik een statief nodig?

Je denkt misschien dat je vaste handen hebt, maar zelfs de geringste trilling of verandering in de wind of het gras kan een schot afwerpen. Statieven zijn bedoeld om uw camera volledig stabiel te houden - geen beweging of trilling. Hierdoor kan uw foto of video scherp en duidelijk zijn. Statieven bieden niet alleen stabiliteit, maar zorgen ook voor een gemakkelijkere handmatige aanpassing van lastige lichtsituaties, zoals een nachtelijke hemel of een landschap. Verstelbare poten op flexibele statieven helpen u ook om opnamen te maken op verschillende hoogtes en hoeken.

Functies voor fotografiestatief

Hoewel alle statieven een vergelijkbare constructie hebben, zorgen sommige elementen voor meer gebruiksgemak. Functies zoals een vloeiende statiefkop zorgen voor een uitgebreide bewegingsflexibiliteit voor elke hoek of afstand. Het bevestigen van een camera op een statief is eenvoudig met de juiste camerasteunen en steunen . Een populaire optie voor veel fotografen is een snelontgrendelingssysteem dat is ontworpen om de camera eenvoudig van de statiefbevestiging te bevestigen of te verwijderen via een glijdend groefsysteem dat via de basisplaat is bevestigd. Als u stabiliteit wenst tijdens het werken in kleine ruimtes of met kleinere apparatuur, overweeg dan een tafelblad of ministatief voor meer controle over uw werk.