Totaal (incl. btw): € 0,00

Hoe werkt het?

De Event-Box is een geweldige toevoeging aan ieder evenement, beurs, bruiloft of jubileumfeest. Uw gasten kunnen foto’s van zichzelf maken (“selfies”) in de omgeving van uw keuze. Of dat nu op een parelwit strand is, tussen de tulpen in een bollenveld, swingend in de discotheek of voor uw bedrijfspand, alles kan. Middels chromakey techniek (greenscreen), plaatsen wij van te voren een afbeelding als achtergrond  zodat de beleving van de toegevoegde achtergrondfoto als decor wordt ervaren. Een tekst, watermerk of logo maakt de herinnering compleet. Bijna alles is mogelijk! De entertainment waarde van de Selfiefotobox is hoog en plezier wordt gegarandeerd; een echte knaller met een hoge “fun”-factor. Het resultaat is een blijvende herinnering aan uw evenement of feest. Uw gasten ontvangen direct de foto voorzien van uw tekst en logo. Wij verzorgen de Selfiefotobox compleet,dus inclusief plaatsing en het inregelen van achtergrondfoto’s, logo’s en de tekst van uw keuze. Op iedere foto kan naar wens een QR-code worden geprint, zodat de foto direct kan worden gedownload door een smartphone of tablet. De selfie kan via sociale media direct gedeeld worden met familie, vrienden of zakelijke relatie’s. Wanneer er op de feestlocatie WiFi internet beschikbaar is, worden de foto’s real-time geüpload. Marketing in optima forma dus! Naar wens wordt er een koffer met “props” ter beschikking gesteld. Dit is een koffer vol hoedjes, boa’s en dergelijke. Een setje snorren en brillen op stokjes maken het feest compleet.

LED verlichting

In de melk glazen behuizing van de Event-Box zit LED verlichting. Deze is op elke gewenste sfeer en kleur af te stemmen.

De praktijk

Voor aanvang van het evenement wordt de Event-Box door ons ge-installeerd op de feest locatie. Een vloer oppervlak van ca. 3×3 meter volstaat. We plaatsen de groene achterwand het liefst tegen een vlakke wand. De Selfiefotobox zelf kan in de vrije ruimte staan. Er dient uiteraard een stopcontact aanwezig te zijn. Snoeren worden zoveel mogelijk weggewerkt en eventueel met gaffertape vastgezet. Met uw contactpersoon als aanspreekpunt, wordt de werking kort uiteengezet. De ingebouwde printer is voorzien van een volle rol papier, goed voor ongeveer 200/400 foto’s ( al na gelang het gekozen fotoformaat ). Dat is in de praktijk ruimschoots voldoende. Een reserverol wordt meegeleverd. Het gebruik van een tweede rol wordt, conform de afspraken in de huurovereenkomst, in rekening gebracht.  Het vervangen van de rol papier wordt tijdens de installatie gedemonstreerd.

Wifi

Wanneer er gebruik wordt gemaakt van de QR code op de foto’s , hebben uw gasten de mogelijkheid de foto’s direct online te delen, hiervoor dient er een toegankelijk wifi netwerk beschikbaar te zijn. Dit wordt ter plekke ingeregeld.

Begeleiding

Het systeem is volledig selfsupporting. Er is in principe geen begeleiding nodig. De gasten volgen eenvoudig de aanwijzingen op het aanraakscherm. Indien gewenst kan in overleg begeleiding worden geregeld. Zie daarvoor onze tarieven.

QR Code

Wanneer u ook een QR-code mee laat printen kunnen de foto’s direct worden gedownload op bijvoorbeeld een smartphone. Zo heeft iedere gast niet alleen een leuke tastbare herinnering maar gaat uw evenement ook direct viral op social media. De Selfiefotobox zorgt ervoor dat uw feest onvergetelijk wordt en dat uw gast een blijvende herinnering overhoudt aan uw evenement!

De achtergrond en logo-opmaak kunnen wij voor u verzorgen. Indien u de achtergrond zelf wilt maken dan zijn dit de voorwaarden.

Achtergrond :

  • Dit moet een jpg bestand zijn van exact 1844x1240 pixels. 
  • Houdt u er rekening mee dat de personen vóór deze foto komen te staan. Zie hierboven, de schutting is alleen aan de bovenkant en zijkanten zichtbaar. Indien er 1 of 2 personen op de foto staan, is er natuurlijk meer van de achtergrond zichtbaar.

Logo/ voorgrond :

  • Dit moet een transparant png bestand zijn van 1844x1240 pixels.
  • Helemaal rechts komt de QR-code te staan. Hier kunt u dus niets plaatsen
  • Het is verstandig om uw logo in een balk te plaasten. Anders komt de achtergrond of personen door het logo heen (zie hieronder).

  Voorbeeld van logo (linksonder zonder balk)

 Voorbeeld van logo en tekst in een balk.

U kunt de bestanden mailen naar : webshop@foto-groep.nl