Totaal (incl. btw): € 0,00

Ontdek de toekomst van natuurfotografie tijdens ons First Look Event! Maak kennis met de nieuwe OM 1 mark ll, 150-600mm en de nieuwe 9-18mm ll.

Danny rossem van OM SYSTEM is aanwezig voor een presentatie en je kan de nieuwe producten proberen tijdens onze Touch & Try.

Mis dit unieke event niet en reserveer nu je gratis plek

Je bent welkom in onze volgende winkels:

Hilversum 15 maart
Weert 22 maart
Assen 28 maart
Amersfoort 5 april
Hoogeveen 12 april


Koffie/thee en een verrassing staan voor je klaar.

 


Met de komst van OM-1 Mark II heeft OM systems een nieuw vlaggeschip in de lineup. Deze camera kenmerkt zich door zijn hoge snelheid 20mp stacked cmos sensor en is de perfecte camera voor natuurfotografie.Als je op zoek bent naar een grote telelens dan zit je met deze 150-600mm goed. Deze lens is ontworpen voor de natuur liefhebber. De lens is voorzien van IPX1 stof en spatwater afdichting. 

De nieuwe ED 9-18 ll mm is een ultra compacte en lichtgewichte groothoek lens. Door zijn compacte formaat en lage gewicht is deze lens makkelijk mee te nemen. Nieuwsgierig geworden meld je dan nu aan om deze nieuwe objectieven te proberen. 

 Wat kunt u verwachten tijdens dit event?

OM SYSTEM expert is aanwezig

Presentatie en Q&A

Uitgebeide Touch & Try

Gratis €50,00 voucher bij aanmelding

Leuke inruilpremie huidige apparatuur

Gratis sensorcleaning/firmwareupdate

Speciale aanbieding op accessoires

 

 

 

 
*Je kan je ook aanmelden bij de winkels waar nog geen datum bijstaat. Deze datums worden in een later stadium bekend gemaakt (aantal beschikbare plaatsen zijn beperkt).  

 

 

 

Meld je nu gratis aan!