Totaal (incl. btw): € 0,00

Sigma 500mm f/5.6 DG DN OS (S) L-Mount

Bestelbaar (niet op voorraad)

Foto-Groep prijs € 3.199,00De voordelen van de Foto-Groep:
 

Levertijd: 1 werkdag (indien voorradig)

 

10 winkels in Nederland

 

Apparatuur inruil mogelijk

 

7 jaar garantie (Aankoop boven de € 1000,-)

 

Gratis verzending boven € 100,-

Korte beschrijving :

De Sigma 500mm f/5.6 DG DN OS (S) L-Mount is een hoogwaardige telelens met geavanceerde optische stabilisatie, perfect voor professionele fotografie.
De Sigma 500mm f/5.6 DG DN OS (S) L-Mount is een krachtige telelens die is ontworpen voor gebruik met full-frame L-Mount spiegelloze camera's. Met een brandpuntsafstand van 500mm biedt deze lens een indrukwekkend bereik voor het vastleggen van verre onderwerpen, zoals wilde dieren, sportevenementen en astrofotografie. De f/5.6 diafragma zorgt voor een mooie onscherpe achtergrond, waardoor je onderwerp scherp naar voren komt. De optische stabilisatie (OS) helpt bij het verminderen van cameratrillingen, wat vooral handig is bij het fotograferen van onderwerpen op grote afstand.

Dit maakt de lens ideaal voor het maken van scherpe en heldere foto's, zelfs bij weinig licht. De DG DN-aanduiding geeft aan dat deze lens is geoptimaliseerd voor gebruik met spiegelloze camera's, waardoor je profiteert van een compact en lichtgewicht ontwerp. Dit maakt de lens gemakkelijk te hanteren en mee te nemen tijdens fotografie-uitstapjes. De L-Mount is een veelzijdige lensvatting die compatibel is met verschillende camera's, waaronder die van Leica, Panasonic en Sigma zelf. Hierdoor kun je de Sigma 500mm f/5.6 DG DN OS (S) L-Mount gebruiken met een breed scala aan camera's, wat de veelzijdigheid van deze lens vergroot.

Of je nu een professionele natuurfotograaf bent die op zoek is naar een krachtige telelens of een enthousiaste amateurfotograaf die zijn fotografievaardigheden wil verbeteren, de Sigma 500mm f/5.6 DG DN OS (S) L-Mount biedt je de mogelijkheid om verbluffende beelden vast te leggen van onderwerpen op grote afstand. Met zijn indrukwekkende bereik, optische stabilisatie en compatibiliteit met verschillende camera's, is deze lens een waardevolle toevoeging aan elke fotografie-uitrusting.